GetOut för helgdagarna

ByMoncler Jackor

GetOut för helgdagarna

GetOut för helgdagarna

Nytt i år är 3 D ljusskulpturerna av stingrays, blommor, en kolibri och tiger. Håll ögonen öppna för nya 2 D-fjärilar och lejonungar. Rabattbiljetter är tillgängliga för djurmedlemmar och på värdekvällnatt. Besök zoo online för detaljer.

Rubbing axlar med Phoenix Zoo, Desert Botanical Garden belyser öknen med svagt lysande luminärer. Över 8000 handburna luminaria påsar leder dig längs trädens vägar. Konserter med levande musik sprids i hela parken. Håll dig varm med toasty cider. I år har Gå Ner ett Kilo I Veckan tillägget av Bruce Munro: Sonoran Light vid Desert Botanical Gardenexhibit. Den unika konstinstallationen visar åtta storskaliga, ljusbaserade verk som är gjorda av olika material och hundratals miles av glödande fiberoptik. GetOut rekommenderar att du får dina biljetter tidigt för att undvika linjer och utsatta kvällar. Luminarias är endast öppen på vissa nätter. Var noga med att kolla trädgårdens hemsida för datum eller inkalla. Till och med 31 december, Desert Botanical Garden, 1201 N. Galvin Parkway, Phoenix. $ 30, allmän inträde 480 941 1225. tar isen i centrala Phoenix i vintersäsongen Ta tag i din jacka, parbyxor, vänner eller betydande andra för att uppleva den enda yttre isbanan i staden Phoenix. Grand Opening Celebration och borgmästarens trädbelysning ceremoni kommer att äga rum den 28 november. På vissa nätter, stad ljus film ljus kommer att spela filmer som Home Alone 2andElf.

DETALJER >> till och med 11 jan. $ 15. CityScape, Viktminskning Tabletter 1 E. Washington St., Phoenix.

Rawhide firar 3: e årliga snöig jul på Wild Horse Pass

Snö, ljus, underhållning, semesterstuntshow och Santa är alla en del av årets fest. Staden kommer att däckas ut med semesterdyk och tusentals ljus fram till 3 januari. Inträde och parkering är gratis, med undantag för speciella evenemang. och vuxna kommer att njuta av det Gå Ner I Vikt Snabbt Piller nattliga snöfallet ner Main Street.

Purcell Däck och Service Center Holiday Toy Drive

Alla de 17 Purcell-däck- och servicecentren i Arizona och New Mexico deltar i en semesterleksakdrift till och med 1 december för att hjälpa familjer i nöd under semesterperioden. Kunderna ombeds ta med sig en ny, oöppnad leksak när de går in på någon Purcell-plats. Deras generositet kommer att belönas med ett Purcell presentkort för 10 procent av bil underhålls service eller däck. Sätta på ljusa historiska centrum Glendale med 1,5 miljoner ljus. Detta är den största gratis semesterljusdisplayen i hela Arizona. Förutom ljusen finns en mängd festliga semesterunderhållning, goda nibbles och handgjorda semestergåvor. För barnen finns det ett snöfält och ett djurpark. 5. Den här spektakulära ferien har genom hela åren haft tiotusentals familjer och ger en känsla av tillhörighet och stolthet för invånarna, eftersom mousserande ljus dansar längs den 2 mil långa sträckan av vägen som börjar vid North Phoenix Baptist Church 5. 5757 N. Central Ave., Phoenix. Fri entré. Det traditionella hantverket omfattar handgjorda tvål och ljus, smycken, smycken och leksaker. Deltagare kan också njuta av en fantastisk visning av bästa mat av kulturen som innehåller allt från hjärtlig brat wurst, Gulasch soppa och Laugenbrezeln (heta mjuka pretzels) och naturligtvis några läckra äppelstrudel för att nämna några. Evenemanget kommer också att vara underbar underhållning från Bergens vokal- och klockkör Visa Lutherska kyrkan, föreställningar av AZ-dockteatern och ett speciellt utseende av Christkindl och Saint Nikolaus med presenter för barnen i närvaro. Dec. Dec. 6. Heritage Square, 113 N. 6th St., Pho Enix. Gratis inträde. 480 502 8510. shoppare och affärsjägare kan bläddra igenom dussintals handgjorda hantverk. Föremål varierar från målningar till smycken till skulpturer. Det nyöppna lätta järnvägsstoppet gör det snabbt och bekvämt att komma till centrala Mesa, och med många restauranger och kaféer kommer det inte att finnas några brist på platser att sparka tillbaka och njuta av atmosfären.

Tumbleweed Tree Lighting och Parade of Lights

Vänner och familjer är inbjudna till en gigantisk nattpara av semesterljus. Lokala marchband, skolgrupper, dansgrupper och mer kommer att sparka av underhållningen i Chandler centrum. Scenen visar och parade föregår nattens kronkrona, belysningen av Tumbleweed Tree. Paraden börjar på hörnet av Arizona Avenue och Frye Road och vindar mot Buffalo Street i centrala Chandler.

About the author

Moncler Jackor administrator