Giffords kräver starkare pistollagar

ByMoncler Jackor

Giffords kräver starkare pistollagar

Giffords kräver starkare pistollagar

Tidigare kongressvakt Gabrielle Giffords krävde starkare pistollagar Gå Ner I Vikt Snabbt Piller efter en dödlig skott på en högskola i Kentucky och sa att skolorna borde vara bland de säkraste platserna i samhällen.

Giffords, en Arizona-demokrater, överlevde sköt i huvudet medan de träffades med beståndsdelar i en parkeringsplats för Tucson-området 2011.

I ett online-uttalande sa hon att det var ‘skrämmande’ att vi inte längre kan kalla skolskott ‘otänkbart’ eftersom realiteten är att de händer med alarmerande frekvens. ‘

Tisdagmorgonskottet på Marshall County High School lämnade två elever döda och 17 andra skadade.

En tjänsteman vid Vanderbilt University Medical Center säger att fem personer togs dit efter en skytte på gymnasiet i sydvästra Viktminskning Tabletter Kentucky.

Oscar Guillamondegui är medicinsk direktör av trauma på Nashville sjukhus och säger att de Gå Ner I Vikt Snabbt Piller behandlade fem män vars åldrar varierade från 15 till 18 år. Han säger att en av dem, som drabbats av ett skottlind i huvudet, har dött.

De övriga fyra förväntas överleva.

Tisdagmorgonskottet på Marshall County High School lämnade två elever döda och 17 andra skadade.

Gov. Matt Bevin säger att den dödliga skottet på sydvästra Kentucky High School lämnar ett sår som kommer att ta lång tid att läka.

Två studenter dödades tisdag morgon på Marshall County High School när en 15 år gammal klasskamrat öppnade eld. Bevin säger 17 andra personer skadades, 12 av dem lider skottskador.

På en presskonferens säger Bevin att en tjej dog på scenen. En pojke dog på ett sjukhus.

Kentucky State Police Police Commissioner Richard Sanders säger att skytten var beväpnad med en pistol.

Kentucky State Police Police Commissioner Richard Sanders säger att den misstänkte i den dödliga skytte på en högskola i Kentucky var beväpnad med en pistol.

Sanders säger att en tjej dog på scenen tisdag morgon på Marshall County High School. En pojke dog på ett sjukhus.

Sanders säger att FBI och ATF har gått med i undersökningen.

Gov. Matt Bevin säger att två personer har dödats och 19 skadade i en skytte på gymnasiet i sydvästra Kentucky.

Bevin sa också att den misstänkte i tisdag morgon skjuter på Marshall County High School är en 15 årig manlig student som kommer att bli belastad med mord.

About the author

Moncler Jackor administrator