Gigantisk pingvin var mänsklig

ByMoncler Jackor

Gigantisk pingvin var mänsklig

Gigantisk pingvin var mänsklig

Dr. G Mayr / Senckenberg Forskningsinstitut via CNN

Kredit: Dr. G Mayr / Senckenberg Forskningsinstitut Antika pingviner var 5 ’10’ vid badlängd och vägde ca 223 pund. Dr. G Mayr / Senckenberg Forskningsinstitut via CNN

(CNN) Idag bedår äckliga pingviner över barns tecknade film som komisk lättnad. Den söta kalla väderfågeln är en pitchman för allt från vodka till hockey. Men i oldtiden skulle du inte vilja träffa en Gå Ner ett Kilo I Veckan person.

Paleocenpingvinen var ingen söt Chilly Willy, enligt skelettrester upptäcktes i Nya Zeeland och diskuterades tisdag i tidskriften Nature Communications.

Fågeln kunde se dig direkt i ögat, vara ungefär lika hög som en vuxen människa: 1,77 meter, ca 5 Den kan låsa som en tungvikt på 101 kilo eller ca 223 kilo. Det gör fågeln nästan lika stor som skådespelaren Vin Diesel eller ca 13 kilo blyg av president Donald Trump vid sin senaste kontroll. Däremot väger den största av de moderna pingvinerna, kejsarpinginen, upp till 88 pund och är i genomsnitt över 4 fot långa.

Det fossila partiella skeletet uppskattas vara mellan 59,5 miljoner och 55 miljoner år, vilket gör den till en av de äldsta kända jätteminguerna, och det förändrar vad vi vet om den tidiga versionen av fågeln.

Fågeln heter Kumimanu biceae, från kumi, som i Maori-språket betyder ett stort och fantastiskt mytologiskt monster och manu, vilket är Maori för fågel. Det specifika namnet, biceae, hedrar Beatrice ‘Bice’ A. Tennyson, vertebratkuratorn vid Te Papa Museum i Nya Zeeland, som fostrade sitt intresse för naturhistoria.

Resterna identifierades av ett team av framstående paleontologer, däribland Gerald Mayr, en gammal fågelexpert som också identifierade vad som anses vara de äldsta fossilerna av moderna kolibrier i Europa 2004.

‘Det var också en oerhört intressant funktionalitet, men den internationella populärpressen gjorde mycket anmärkning. Det är uppenbart att bara pingviner får stor medieuppmärksamhet,’ skrek Mayr, kurator för ornitologi vid Tyskland Senckenberg Research Institute.

Även om Mayr hittade de sällsynta kolibribenen i en museumslåda i Stuttgart, hittades det partiella primitiva pingvinskelettet i Paleocene Moeraki-formationen vid Hampden Beach i Nya Zeeland, enligt studien, där paleontologer har hittat andra antika fågel- och djurrester. Baserat på andra funn av fjäderrester i Peru, tror forskare att dess fjädrar troligen skulle ha varit bruna, snarare än svartvita.

Även om pingviner lever i kalla klimat idag, skulle dessa gamla djur ha bott i ett subtropiskt klimat. Och det trodde att gigantism i pingviner kan ha kommit tidigare än tidigare trodde, eventuellt strax efter att fåglarna blev flydiga dykare, enligt studien. Det skulle vara efter utrotningen av stora rovfiskarreptiler, som kan ha gjort plats för dessa fåglar och andra jättar som den lämpliga smeknamnet ‘terrorfåglar’ i Sydamerika.

Professor R. Ewan Fordyce vid University of Otago geology department i Nya Zeeland, en expert på antika pingviner, sade att upptäckten är ‘väldigt signifikant och visar en intressant historia om pingvinen.’

‘De var extremt Viktminskning Tabletter imponerande djur’, säger Fordyce, som inte var inblandad i den nya forskningen.

Forskare är säkert exakt varför vi inte ser mänskliga pingviner nu, men det finns några teorier. Deras försvinnande sammanfaller med uppkomsten av marina däggdjur som sälar eller sjölejon, som förmodligen tävlade om mat, föreslår tidigare forskning. Eventuellt jagade rovdjur som tånhvalar dem till utrotning.

‘Det spännande med den här upptäckten är att det tyder på att dessa pingviner levde inte långt efter dinosaurens utrotning, och det borde berätta mer om djurens övergripande evolutionära historia,’ sade Fordyce. ‘Nu ser de ut som roliga lilla herrar i tuxedos, men i det här fallet Gå Ner I Vikt Snabbt Piller var de stora herrar.

About the author

Moncler Jackor administrator