Gilbert par holiday sweater trend i biz

ByMoncler Jackor

Gilbert par holiday sweater trend i biz

Gilbert par holiday sweater trend i biz

‘Vi insåg att det fanns en outnyttjad möjlighet. Vi bestämde oss för att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller hoppa vid den tillfällen’, säger Clarissa Trujillo, 31. Först körde de till sparsamhetsbutiker och fyllde inventeringen i sin Chicago-lägenhet. Sedan flyttade de till ett kontor.

Förra året flyttade George Trujillos jobb till Arizona. De höll affären med en liten Går Man Ner I Vikt personal av betrodda anställda i Chicago, men flyttade den till ett Tempe-lager den här säsongen.

‘Det har just blivit växande exponentialt, tillsammans med trenden för fula tröjor,’ sa Clarissa. ‘Den här säsongen har vi flera tusen tröja. Vi har sålt så många så snabbt, jag vet inte hur många vi har kvar. Det har varit vårt bästa verksamhetsår, ändå. ‘

Faktum är att Clarissa sa att de skickar ut hundratals tröjor per dag.

Clarissa och George, 33, jobbar fortfarande med sina ‘dagjobb’. Hon är i PR och arbetar inom bygghantering. Så en personal på fyra driver nu Tempe warehouse, inklusive deras affärschef som flyttade till dalen i år från Chicago.

Verksamheten är helt online. Racks of sweaters fyller lageret. Efter att tröjan har tvättats och sorterats, skickas personalen, när order kommer in, att de skickas över hela världen.

Och det finns ingen mer sparsam butiksjakt på Trujillos. De hittade en ful grossist för att fylla sin inventering.

‘Det är väldigt säsongsmässigt’, sa Trujillo. ‘Det är verkligen, det är oktober till januari, det är vår högtid. Den här sommaren sålde vi en massa till folk i Australien, för det var deras vinter. De hade jul i juli partier. Vi säljer gula tröjor runt om i världen. ‘

Trujillosna verkar tydligen hålla saker säsongsbetonade. De förväntar sig sina första barn tvillingar de närmaste två veckorna.

‘Jag tycker att jag är lycklig med tvillingar när som helst nu. Den här säsongen har vi en verksamhetschef som hanterar den varje dag. Hon lägger på 15 timmar om dagen. Det är aldrig riktigt en minut att spara,’ sa Clarissa.

Men finns det tröjor för de nya barnen?

‘Vi har gula tröjor för barn på nätet. Jag har inte dragit två för att rädda för barnen som kommer. Vi kommer att ha nya modeller nästa år, sade hon.

Det finns dock en tröja, som Clarissa sa att hon inte kunde dela med.

‘Det är en tröja täckt med andra fula tröjor. Det är kännetecknet av vad vi gör, ‘sa hon. ‘Den snyggare med mer bling de har desto snabbare de säljer. Det är kul att se vilka Gå Ner I Vikt Snabbt Piller som beställs.’

About the author

Moncler Jackor administrator