Ginger Tea hjälper motfrestning stress

ByMoncler Jackor

Ginger Tea hjälper motfrestning stress

Ginger Tea hjälper motfrestning stress

Hör det? Det gick ljudet av hundra korkar som följde, kanske av den svaga whimperen av överbelastade lever, eller bara överarbetad barstaff.

För de eftergivna Gå Ner ett Kilo I Veckan dagarna i våra liv kan gyllene mjölk (eller gurkmeja lattes) vara speciellt restaurerande. Med rötter som sträcker sig tillbaka till forntida Indien (det kallas det haldi doodh), den krämiga, påskliljahuddrycket får en spark från svartpeppar, ingefära, kardemumma och andra värmekryddor, vanligtvis brant i någon form av mjölk.

ett recept som har funnits länge, säger Courtney Lee Hall, en certifierad herbalist vars företag, Plants and Poetry, är baserat på North Fork. Medan gurkmeja är citerad i vissa studier som en antiinflammatorisk, ger de andra kryddorna sin nyckelförening, curcumin, en stark hjälp. viktigt att svartpeppar läggs med gurkmeja rot, eftersom de har detta synergistiska förhållande som hjälper curcumin att vara effektiva, sa Hall.

Medan Hall tycker att guldmjölk säkert kan göra en kropp bra, har hon högre beröm för en annan säsong lämplig dryck: Ginger citronte med det oväntade Gå Ner ett Kilo I Veckan tillsatsen av timjan. är så underrated, sa Hall. Hennes påstående: har otroliga antiseptiska egenskaper och är superrening och upplyftande för kroppen. gör te, Hall föreslår peeling och skivning en matsked stor knopp av ingefära för varje kopp vatten; koka, sedan skruva ner och simma i 20 minuter en process som kallas avkok, i motsats till stupning.

tillsätt timjan under de senaste fem minuterna, och en citronpress sa Hall, som använder ett ungefär 50 50 förhållande av ingefära till timjan och gör ofta fyra till sex koppar i taget. så lätt att göra och läckra. Gå Ner I Vikt Snabbt Piller / Wrapper>

About the author

Moncler Jackor administrator