Gingerbread House Making Party

ByMoncler Jackor

Gingerbread House Making Party

Gingerbread House Making Party

Helgerna är alltid roliga för barn och vuxna i alla åldrar. Det finns så många roliga aktiviteter att göra! En Gå Ner I Vikt Snabbt Piller av de saker som vår familj älskar att göra under semesterperioden är att göra pepparkakshus. Vi verkar aldrig vara nöjda med bara en!

Gingerbread House Making är också en bra semester fest aktivitet, både barn och vuxna älskar det! Så om du har ett födelsedagsbarn i december, ett familje- eller företagsferieparti eller bara vill ha en ursäkt för att kasta en fest, varför inte kasta ett Gingerbread House Making Party!

Det är enkelt och budgetvänligt. Den bästa delen är gästerna gör sina egna festfavörer! Här är några tips för planering och hosting av Gingerbread House Making Party.

Håll din gästlista på små sidan, helst ha bara så många gäster som du kan sitta på ditt matbord. Om du är värd för en större fest måste du skapa bord för gäster att använda. Ställ in dina bord med färdiga pepparkakshus för barnfester. Du kan använda grahamkakor, pretzels eller hemgjorda pepparkakor för att göra Viktminskning Tabletter husen. Var säker på att alla hus är desamma, du vill undvika bickering. Sätt husen på tårta brädor, aluminiumpannor, eller folieförpackad kartong för att underlätta för gästerna att ta hem. Om du är värd för Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vuxna kan du lägga ut färdiga pepparkakspartier, eller låda med Graham-kakor eller prylar och glasyr för att gästerna ska bygga sitt eget hus. Alternativt kan du erbjuda en butiksköpt kit för varje gäst. Ge en bas för varje hus.

3. Ställ ut alla dekorationer: Candies, kakor, kottar, etc. Håll dem snygga och organiserade i flera muffinburkar eller du kan ge varje barn sin egen uppsättning dekorationer genom att lägga dem i papperskopperkoppar.

4. Placera kort är en fin touch och undviker sittplatser. Här en söt idé från Gimme Some Oven med gumdrops som platskortshållare. Det enkelt och mycket budgetvänligt, skriv bara ut varje gästnamn på korten.

5. Innan du börjar aktiviteten är det en bra idé att servera en hälsosam måltid eller mellanmål. Detta är viktigt för barnpartier, du vet att många av godisarna hamnar i sina tummar och inte på pepparkakshuset. För att undvika ömma tummar och en stor sockerhopp är det säkert att barnen äter något först. Fingersmörgåsar, grönsaker med dopp och till och med heta soppor skulle göra en god måltid eller mellanmål på en kall vinterdag.

6. Du kanske vill ha en tävling och gäster kan döma varandra skapelser och tilldela priser för olika kategorier: Prettiest, Mest Creative, Most Original, etc. Du kan göra band att stifta på de vinnande husen. Det kan vara för konkurrenskraftigt för yngre barn om inte varje barn får ett band.

7. Att ställa in en dryckbar skulle vara en fin touch. En varm kakao bar för barn eller en kaffe eller te bar för vuxna. Oavsett vad du bestämmer, håll det enkelt, kom ihåg att huvudhändelsen är Gingerbread House!

Hej! Jag är Carmina, även känd som Nana. Jag älskar DIY-projekt, fester, hekla, planeringsfest och resor. Jag hoppas att du kan njuta av mina inlägg och hitta dem användbara! Om du har några idéer eller förslag jag skulle vilja höra från du!

About the author

Moncler Jackor administrator