Gingerbread hus och semester attraktioner över U

ByMoncler Jackor

Gingerbread hus och semester attraktioner över U

Gingerbread hus och semester attraktioner över U

Pepparkakshus, bländande ljusskärmar och julgranar av makaroner och återvunna flaskor är bland de här säsongens semesterattraktioner. Här är några detaljer.

New York City

Träet på Rockefeller Center är en av New York mest kända jultraditioner men det finns många andra: Rocketterna på Radio City Christmas Spectacular; den napolitanska barockkyrkan på Metropolitan Museum of Art; Origami-trädet vid American Museum of Natural History och fönstret visar på Macy Bergdorf Goodman, Barneys, Saks Fifth Avenue, Lord Taylor och andra återförsäljare. Macy tema i år är ‘A Charlie Brown Christmas.’

Nytt i år på Lower Manhattan är Luminaries, ett färgstarkt koreograferat ljusprogram på Winter Garden nära One World Trade. Gå till stadens yttre stadsdelar för New Yorks botaniska trädgårds tågsemester i Bronx, med modelltåg som skuggar över repliker av landmärken. Julljuset Tour of Brooklyn Dyker Heights stadsdel, som erbjuds av A Slice of Brooklyn Bus Tours; och en pepparkaka med 1,050 pepparkakshus på New York Hall of Science i Queens. I Los Angeles, kolla trädet vid Grove. Staden Chicago officiellt julgran är vid Millennium Park efter årtionden på Daley Plaza. Kansas City, Missouri, är värd ett av landets högsta träd på nästan 100 meter högt i Crown Center. Boston Faneuil Hall är värd ett träd och en ljus och ljud show kallad Blink !.

I Charlotte, North Carolina, visar Ritz Carlton ett 17 fot hållbart träd gjord av 789 återvunna gröna Viktminskning Tabletter plastflaskor och tre träd gjorda av tusentals färgglada macaronkakor. Hotellet har också ett livsstil pepparkakshus.

THEME PARKS

Det är din sista chans att se Osborne Family Spectacle of Dancing Lights på Walt Disney World den här säsongen. Skådespelet startade på Jennings Osbornes Arkansas hem och flyttade till Disney World 1995 efter att Osbornes sprang i problem med grannarna. Attraktionen har miljontals ljus synkroniserade till Gå Ner I Vikt Snabbt Piller semestermusik. Utrymmet kommer att användas i framtiden för nya Stars Wars och Toy Story-temaområden.

Universal Studios Hollywood i Los Angeles presenterar Grinch och Live Grinchmas visar, 5 december och 12 13, sedan dagligen 18 december. 3. Andra universella händelser inspirerade av Dr. Seuss klassiker ‘Hur Grinch Stole Christmas’ innehåller historia tid med Cindy Lou Vem, kakor dekorera och prydnad dekorera.

I Pigeon Forge, Tennessee, erbjuder Dollywood Smoky Mountain Christmas 4 miljoner ljus, Rudolph den röda näven ren och visar ‘An Appalachian Christmas’, ‘Night Before Christmas’ och ‘A Christmas Carol’ som använder hologram för att framkalla Dolly Parton på scenen som spöken i julförflutet.

GINGERBREAD, LIGHTS OCH MER

I Wheeling, West Virginia, värd Oglebay Park sin årliga Winter Festival of Lights. Fem bildskärmar visades på festivalen första året 1985. Nu visar 80 ljus upp en körkurs på 6 mil.

I Missouri har Branson Silver Dollar City mer än 5 miljoner ljus och 1.000 dekorerade träd som en del av en gammal julfestival till och med 30 december. Ozarks-områdets största sträcka genom semesterljusparken, Enchanted Village of Lights, täcker 27 hektar på Laurie Fairgrounds.

I Asheville, North Carolina, det historiska 250-talet Biltmore House visas ett 34 fotsträd i bankettsalen, med en 55 fot norsk gran upplyst utanför med 45 000 små vita ljus. Kransar, kransar, ljus och kör tillägger till årets inredningstema, ‘En Gilded Age Christmas.’ Aktiviteter och evenemang inkluderar candlelight julkvällar, dagliga seminarier om Viktminskning Tabletter att dekorera med kransar och skapa semester ‘bordscapes’, vinprovningar och besök med Santa.

Också i Asheville, vid den historiska Omni Grove Park Inn, är vinnare av den 23: e årliga National Gingerbread House Competition på displayen den 3 januari. Hotellet erbjuder ett paket med pepparkakor för gäster, medan andra kan besöka pepparkakabilden i Sammons Wing och Vanderbilt Wing söndag eftermiddagar till torsdagar, exklusive helgdagar (parkering, $ 10).

I New Mexico kommer en replik av pepparkakor från ett historiskt hotell i Santa Fe, La Fonda på Plaza, att visas i lobbyn tillsammans med en skulpterad nativityscene.

En semester vinterfestival kallad CHILL kommer till soliga södra Kalifornien tack vare den pensionerade oceanen linjen Queen Mary, dockad i Long Beach. En geodesisk kupol på plats rymmer en iglo med isrör och isskulpturer som skildrar scener från ‘A Christmas Carol’. Det finns också en skridskobana.

About the author

Moncler Jackor administrator