Gingerbread smörkakor

ByMoncler Jackor

Gingerbread smörkakor

Gingerbread smörkakor

Tillsammans med Santas och julljusen dyker upp överallt, vet du bara att människor är redo för den traditionella semesterkockbyten. Mjöl och smör, socker och krydda och luften fylld med tröstande aromer av färskt bakat godsaker är lika mycket en del av festligheterna som gamla St Nick kommer ner i skorstenen. Kookbytespartier har funnits i årtionden med vänner som komma ihop och handla kring sina familjevänner, men de har blivit populära och kreativa, lockar killar och gals och firar allt från Gå Ner I Vikt Snabbt Piller företagsstyrelser till mysiga litet kök. Många gör det inte bara för att dela familjefavoriter, men planera lite insamling kring byten också. Om du tycker att det är lite för tidigt att vara oroande över semesterbakning, tänk på att livsmedelsbloggers har varit svåra på jobbet under de senaste veckorna, organisera byten just i tid för semestern. Sociala kalendrar fyller upp i en alarmerande takt, innan du vet det, har du missat din chans. Så börja nu. Ring dina vänner och planera en kakafest! Kokosnötter MacaroonsRecipe med tillstånd av Peanut Bureau of Canada.4 äggvittkopp ml) granulärt socker 1 tsk (5 ml) vaniljgat (2 ml) Gå Ner I Vikt Snabbt salt 2 koppar (675 ml) sötad kokosnöt, 250 ml (250 ml) jordnötter, grovhackad. papper.Whisk äggvita med socker, vanilj och salt tills mycket väl kombinerat. Rör i kokosnöt och jordnötter. Använd 2 efterrättskedar (som blandning är klibbig), samla en hällande matsked av blandning. Placera på bakplåten och form i en tight höjd Reparera med kvarvarande blandning, omrör blandningen i skål ibland. Ställ macaroons ca 2 tum (5 cm) på baksidan. Baka 1 blad i taget tills kakorna är guldbruna, ca 13-15 minuter. Om makaroner är perfekt formade kan kanterna trimmas med sax, om så önskas Emove från ugnen och kyla i 10 minuter på bakplåten. Ta sedan bort på ett ställ för att kyla helt, ca Gå Ner I Vikt Snabbt Piller 20 minuter.

About the author

Moncler Jackor administrator