Girls Ranch ger ett hem

ByMoncler Jackor

Girls Ranch ger ett hem

Girls Ranch ger ett hem

Mer än ett dussin tjejer, från grundskola till gymnasieskola, ringa Girls Ranch i Tallapoosa County hemma.

Om det hade fler resurser kunde det hjälpa fler tjejer, sade ranchchef Jimmy Harmon.

Den lokala Alabama Sheriffs Girls Ranch stöds av Tallapoosa, Chambers och Lee County Sheriffs, och dess uppgift är att tillhandahålla ett hemliv som annars saknas för flickorna som det tjänar.

‘Vi tar med tjejer här som kommer från alla slags bakgrunder, men många av dem från någon form av misshandel eller övergivande där ingen brydde sig om dem’, säger Harmon.

‘Det finns så många andra som behöver denna typ av kärlek och uppmärksamhet, hela vårt tre länsområde och över staten’, sa han. ‘Jag önskar att vi kunde göra mer, för fler tjejer, men vi arbetar hårt för de tjejer som kommer hit.’

Det är en plats som många misstänker tror bara för flickor i trubbel med lagen, ett vanligt Viktminskning Tabletter misstag som tillskrivs sheriffens stöd och namnet, sade Teya Wallace, 19, som bodde på Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ranchen. ‘Vi får det hela tiden. Det är inte alls. Denna plats handlar om att hjälpa. Det är vad det gör. ‘

Hjälpplatsen behöver dock Viktminskning Tabletter hjälp.

Beläget på Girls Ranch Road, som i Lee County utökas från Farmville Road, mellan Auburn och Lake Martin, är ranchen i ständigt behov av donationer och volontärer.

‘Vi har så många behov. Saker var i nedgång för en stund. Men vi’ återuppbygger en byggnad i taget ‘, sa Harmon i en intervju i juli som han pekade på ett åldrande hus som täcks av en tjärg efter att ett träd föll på det , och andra byggnader som behöver uppmärksamhet.

Teya kom till ranchen för tre år sedan och är en av sina många framgångshistorier. Det tar men man sätter sig i samtal med henne för att förstå sin bergskedslott genom livet som förde henne till denna spännande och ambitiösa punkt.

Fråga varför hon studerar för att vara fysioterapeut, ‘Det är på grund av vad jag såg under mina knäoperationer.’

Hennes verkliga föräldrar skulle inte tillåta att deras försäkring skulle betala Teya s operationer, så hon var tvungen att vänta. När hon kom till ranchen såg Harmon och andra att hon fick den medicinska vården som behövdes.

Tack vare lärdomar och uppmuntran som hon fick på Girls Ranch gick Teya från att vara en patient att arbeta mot en medicinsk karriär; från en beroende tonåring till en självständig och självkörande medarbetare som arbetar sig igenom skolan.

Förutom stöd från Sheriffs Association, ger kyrkor och klubbar en stor del av det stöd som ranchen får nu, inklusive kyrkor från Auburn och Opelika. Höglands kyrka tillhandahöll 300 volontärer för en nyligen lördagen arbetsdag, och metodkyrkorna har tillhandahållit volontärer och förnödenheter.

About the author

Moncler Jackor administrator