Gissa ditt sätt till USA Vinn en resa till NYC

ByMoncler Jackor

Gissa ditt sätt till USA Vinn en resa till NYC

Gissa ditt sätt till USA Vinn en resa till NYC

Har du någonsin velat åka till New York? Reser i en gul taxi, tar i gatorna i storstaden, blir wowed av den fantastiska shoppingen, ser Frihetsgudinnan Gå Ner ett Kilo I Veckan och förstås vandrar runt Central Park!

Det är så mycket att klämma in på en resa till New York, så hur vill du vara jetting ut till USA för att utforska Big Apple på oss?

Vi har en paus för två Gå Ner I Vikt Snabbt Piller att vinna, vilket inkluderar flyg, boende och transfer, allt tack vare Quadrant Department Store sin Co på Travel Department!

Registrerade du dina uppgifter? Sedan fortsätt att lyssna på Matt Mackay på Viktminskning Tabletter Drivetime som han kunde ringa dig och ge dig chansen att vinna. Idag är den sista frågan och vem som svarar på den här rätten kommer att vinna den resan! Kan det vara du?

Kvadrant Mode, möbler, hushållsartiklar

och resa, allt under ett tak

Quadrant Department Store är det enda oberoende varuhuset kvar i Braintree Chelmsford. De har allt du behöver under ett tak, från mode och möbler till skor och golv.

De är stora välgörenhetsgivare med 33p från varje förbrukad investering till lokala välgörenhetsorganisationer och samhällsprojekt i Essex och de erbjuder idag en match plus på alla möbler där de kommer att matcha priset om du hittar ett objekt billigare någon annanstans och donera lite pengar till välgörenhet.

De huser också Chelmsford Star Co på Travel Department som erbjuder ett stort utbud av ATOL-skyddade semestrar. De kommer att sortera ut dina flygningar, överföringar, boende och till och med din valuta! De är inte bundna till någon researrangör, vilket innebär att de kan hitta dig din drömsemester till ett bra pris.

About the author

Moncler Jackor administrator