Gisslan skjutit av polisen 9 gånger under bankröftefilens rättegång

ByMoncler Jackor

Gisslan skjutit av polisen 9 gånger under bankröftefilens rättegång

Gisslan skjutit av polisen 9 gånger under bankröftefilens rättegång

Officers sköt Julie Huff nio gånger när han försökte ta ner Cedric Norris. Norris skulle vara i fängelse i Texas Gå Ner ett Kilo I Veckan när han rånade Bank of Eufaula.

Norris gick in i banken och sköt och dödade Randy Peterson. Han sköt en annan anställd och tog sedan Huff, som hade varit i banken som kund, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller som hans gisslan.

KOKI TV försökte kontakta de tilltalade som anförts i de två rättegångarna. Vissa har inte returnerat samtal, medan andra rådde att Viktminskning Tabletter inte kommentera den pågående tvister.

Hennes advokater skickade följande uttalande:

Julie Huff var en oskyldig kund vid Bank of Eufaula när hon togs i gisslan. Banken misslyckades med lämpliga säkerhetsåtgärder som orsakade att hon skulle bli gissad och allvarligt skadad. Banken hade flera, oövervakade ingångar och utgångar som uppmuntrade detta väpnade rån. Banken misslyckades också med att ha en väpnad väktare som bryter mot riktiga bankstandarder. Vidare visste brottsbekämpande tjänstemän Ms. Huff var en oskyldig gisslan men de sköt medvetet henne nio (9) gånger. Inte en av de nio (9) kulorna som slog fru Huff kom från kidnapparen. Alla kulorna kom från de brottsbekämpande officerarna, av vilka sköt henne med en AR15. Hon var allvarligt skadad och har genomgått många operationer. Fru Huff känns väldigt lycklig att leva, men hon har blivit permanent rädd och skadad till följd av Bank of Eufaula’s misslyckanden och de obevekliga och vårdslösa åtgärderna för brottsbekämpning.

About the author

Moncler Jackor administrator