gjorda varor från hela landet Video

ByMoncler Jackor

gjorda varor från hela landet Video

gjorda varor från hela landet Video

låg eller $ 0 copay. Våra gjorda i Amerika jul. Så många av er skickar in en sak och så många tittare lyssnar. Hej David. Reporter: Denna Chris har, vi frågade och du levererade. God Jul. Reporter: Din en sak, gjord i Amerika. Och dina platser också. Hej David. Mitt namn ‘s Chris Cushing. Reporter: Din egen tillverkad i Amerika-produkter.’ Jag vill presentera dig för att krossa sin hemvuxna salsa. ‘Reporter: De skickar till alla 50 stater. Och Callie Simpson och minnesskumkuddarna. Handgjorda i hjärtat av Amerika med bra gammal amerikansk ingenui-uppfinningsrikhet. Reporter: 18 000 kuddar sålda i tre år. Lycklig semester. Hej David! Reporter: Peter lånar korgar. Ännu familjeägda. Det Appalachian White Ash-träet från hela England. 28 arbetare skär, handvävning och lägger till efterbehandling. 135 000 korgar den här julen och då har du så många hemma redan köpt. Gå Ner I Vikt På En Vecka Hej David. Reporter: Den gröna handskratten, Går Man Ner I Vikt vad man ska göra med de våta handskarna. Du såg och beställde. Eftersom vi har luftat är det bara en runda idag. Reporter: Försäljning upp 60%. Tack så mycket, David, tack, ‘Världsnyheterna ikväll.’ Reporter: Och Laura från Cincinnati, Ohio. Doschers godis, hundratals nya beställningar efter att du såg dem här . Tillverkad i Amerika. Reporter: Och trädföretaget i Mckin Leeville, Kalifornien. Satsen, så att du kan växa julgranen själv. Sedan vi presenterades i USA, har vi skickat tusentals kit över hela Amerika. Reporter: Fyra Gå Ner I Vikt Snabbt Piller gånger de vanliga beställningarna. Och nya anställningar ikväll. Tack så mycket, ‘Världsnyheterna ikväll.’ Du är välkommen. Amerikaner hjälper amerikaner. Tack för att du kollade på en torsdag.

Detta transkript har genererats automatiskt och kan inte vara 100% korrekt.

About the author

Moncler Jackor administrator