gjorde måltider på Thanksgiving

ByMoncler Jackor

gjorde måltider på Thanksgiving

gjorde måltider på Thanksgiving

Fler människor lägger varje år sin Thanksgiving-middag på bordet utan att göra en röra i köket.

Restauranger och livsmedelsbutiker i hela sydöstra Minnesota är förpackningar Thanksgiving middagar, och efterfrågan växer för de färdiga måltiderna.

I Rochester, den kanadensiska Honker restaurangen är öppen på Thanksgiving, till stor del på grund av dess närhet till Saint Marys sjukhus. Restaurangen kommer att locka tre gånger så många människor på semestern (nära 1200 personer) än på en genomsnittlig vardag.

Ägare Joe Powers säger att för fem år sedan tog han upp tanken på förpackade måltider för familjer från 6 till 20 personer. Hans personal balkade först och sa att de var tillräckligt upptagna. Kraften lägger fortfarande planen på plats, och nu kan den kanadensiska Honker tjäna 1700 personer, när man lägger samman kunder som sätter sig ner, tar ut och beställer färdigförpackade Gå Ner ett Kilo I Veckan måltider.

De färdigförpackade måltiderna inkluderar kalkon, dressing, potatismos, skulpterad majs, tranbär och pumpa paj placeras i aluminium behållare.

‘Vi packar upp det hela. Kunderna kan dra upp till bakdörren. Vi har en av våra killar träffa dem, säger Powers. ‘De lägger maten i sin bagage i fina aluminiumbehållare och berättar för folk hur man värmer upp det hela. Du går hem, överför den till dina skålar och kokkärl, och du behöver inte ens säga till människor att du plockade upp den. Det kommer att se Gå Ner I Vikt På En Vecka ut som om du lagade det hela. ‘

I West Concord öppnar Omar s Cafe inte på Thanksgiving, men restaurangen i småstaden gör fortfarande mycket på semester. För cirka $ 9,95 per person kommer restaurangen att paketera kalkon, skinka, potatismos, sötpotatis, skulpterad majs, sallader och efterrätt.

‘Vi brukade fråga att det ska vara minst 8 till 10 personer, men inte så mycket längre eftersom jag har så många kalkoner att laga mat redan, säger ägaren Omar Feyen, som kommer att laga 20 kalkoner specifikt för semestern.

Feyen sa att kunderna kommer från Rochester, Faribault, Owatonna och omgivande samhällen. Förutom den förpackade Thanksgiving-middagen tar Omar’s Cafe också bakverk. De flesta Gå Ner ett Kilo I Veckan helgdagar, restaurangen kommer att leverera de färdiga efterrätterna och brödet till 30 till 40 kunder på parkeringsplatsen Miracle Mile i Rochester.

ArticlesFire förstör populär Mazeppa barUPDATE: Fyra hålls i samband med dödlig skyttePolitisk utredning skjuter ljus på övergrepp från John Adams chefFriends säger att skottoffer handlade om hans familjBarns basket: Flytta till Auditorium en källa till contentionMan debiteras i andra kriminella sexuellt beteende caseHotel Carlton röster genererar etik klagomål27 år, 300 meter, 1 fantastisk utsiktFire tystnar musikhistoria i MazeppaAlleged stöld gnistor tvist mellan Dodge County tidningar.

About the author

Moncler Jackor administrator