gjort presentkatalog sätta Edmonton under trädet i år

ByMoncler Jackor

gjort presentkatalog sätta Edmonton under trädet i år

gjort presentkatalog sätta Edmonton under trädet i år

Så mycket om semester shopping är dyrt och tröttsamt. Särskilt försvinnande är de delar som ser dig tvivlar inte bara på dina val, utan även säsongen.

Shoppare kommer vara glada att lära sig att en ny katalog av gåvor skapade i Edmonton gör inte bara Gå Ner ett Kilo I Veckan processen lätt och prisvärd, det skapar jobb och goodwill under vägen.

Gifted, Edmonton Made Gift Catalog, sammanställdes av Edmonton Economic Development som den första i en årlig publikationsserie avsedd att rikta uppmärksamhet (och dollar) till Edmontonians som gör produkter från T-shirts till bord här hemma.

ville att det skulle bli lätt för människor att handla lokalt, säger EED Laura Tailleur, programchef med Edmonton Made.

Katalogen finns tillgänglig på nätet och hos tre olika återförsäljare Tix on the Square, Alberta Craft Council och City Market (ligger för vintern vid Stadshuset). Katalogen kommer också att vara på denna helg Royal Bison Craft Fair. Det främjar 99 produkter tillverkade av 42 tillverkare utvalda från mer än 270 konstnärer som ansökte om möjligheten. Även katalogen i sig är värt en väsentlig bläddra; Dess design är ren, enkel och vackert illustrerad med korta historier om tillverkare på Edmontons scen.

Gifted, Edmonton Made, är en ny katalog med handgjorda produkter av lokala hantverkare. Shaughn Butts / Postmedia

Sex kategorier av produkter finns i katalogen: kläder och smycken, bad och kropp, konstverk, mat, böcker och brevpapper samt möbler och hemtillbehör. Det finns avancerade artiklar, till exempel en $ 975 CUB-stol av Wronko Woods, och prisvärda behandlar, till exempel en $ 9 burk blåbär Rabarber sylt av Fruits of Sherbrooke. Koppar Cherry gör något som kallas en Hayden-ryggsäck ($ 160) säker på att göra någon hipster stolt. Du kan spendera $ 70 på örhängen av HeartStrings Smycken, eller $ 5,25 på en söt av The Violet Chocolate Co.

För de som gillar någon annan att fatta besluten har ett antal av de lokala produkterna gruppats i presentkartonger som är inriktade på matälskare, män och de vars ögon söker efter gnistrar. Teman lådorna, som är på rad men inte i tryckkatalogen, har sammanställts av YEG Box Co. en ny prenumerationstjänst i Edmonton lanserad av två vänner, Daphne Simkin och Lana Dukart.

Curated lådor börjar på $ 60 med Food Box, heralding smaker av Fruits of Sherbrooke, Violet Chocolate Co., MELT Confections, och JACEK Chocolate Couture. Sparkle Box ($ 115) vaggar en handgjorda smycken av Farm Wife Style, plus choklad av JACEK och en hudvårdsprodukt av PLANTiful. Guy Box har i centrum en handskärmad T-shirt av Salgado och Fenwick.

Lådorna kan också ses och köpas på en popup-butik i Southgate Mall, som ligger nära Pandora. Även om popup-butiken endast är tillgänglig för semesterperioden, samarbetar YEG Box med hängivenhet för att främja lokala körningar året runt.

Företaget startade i november i november med en månadsservice som levererar dussintals objekt till personer som är intresserade av att stödja lokalekonomin genom sina konsumentval. YEG Box Co. erbjuder även enstaka lådor för speciella tillfällen, till exempel en barns födelse.

Lokalt affärer har hjärta, säger Simkin av duot beslutet att främja Edmonton med deras nya satsning.

De har blåses bort av svaret. Simkin var en intensivvårdare och Dukart en apotekare; de två jobbar nu heltid i sin fledgling verksamhet och har tre deltidsanställda.

vill stödja lokala, men de visste hur, Går Man Ner I Vikt säger Simkin, noterar YEG Box har kunder i varje provins. är människor som kan vara din vän, din granne eller din medarbetare. Att hitta den stora lådan ankare är inte alltid den rita man kan ha hoppats, Gå Ner ett Kilo I Veckan några mall chefer har tittat på lokala för att locka shoppare med en rad popup booths. Kingsway Mall har just lanserat något som heter Community, ett popup-område med flera lokala kulinariska startföretag som säljer choklad, limonad och bakverk. West Edmonton Mall öppnade nyligen RAAS, ett område med 25 små lokala hantverkare som Pura Botanicals, Apollo Originals och Moonshine Donuts.

About the author

Moncler Jackor administrator