glädje för dem i LGBTQ-samhället utan föräldrakontroll

ByMoncler Jackor

glädje för dem i LGBTQ-samhället utan föräldrakontroll

glädje för dem i LGBTQ-samhället utan föräldrakontroll

‘Välkommen hem, söt kiddo! Glad, lyckliga helgdagar. Jag har inte orden att berätta för dig hur glad jag är att ha dig med mig i år.’

‘Jag är glad över att välkomna dig till mitt hjärta den här semestern. Jag vet att det har varit ett riktigt hårt år.’

‘Välkommen hem. Jag är här tillsammans med din pappa och bröder. De ‘är bara tillbaka från att göra matvaruhandeln, de är nere på uppackningen. Gå säga hej. För sent! De hörde dig redan. Här kommer de alla och går uppför trappan; stå för att få massor av kramar. ‘

Det här är öppningslinjerna från bara några av förra årets brev skrivna på Your Holiday Mom, en webbplats skapad av Robin Rice.

Projektet är i grunden ett kärleksbrev från Rice till hennes transgender son, även om hon hoppas att brevpostprojektet når så många som möjligt.

Medan serien hittades som en ljudinspelning av ett brev skrivet och inspelat av Rice som gick viralt, tog Your Holiday Mom först formen av en blogg under 2011. Rice organiserar webbplatsen där en grupp frivilliga mammor skickar semestermeddelanden till alla LGBTQ-ungdomar och vuxna som letar efter en ställning i familjen. En annan mamma skriver dagligen från Thanksgiving till New Years Day. Mer än 24 000 personer prenumererar på den fria sajten.

Rice säger att hon var inspirerad av den Gå Ner ett Kilo I Veckan forskning hon började när hennes son kom ut.

‘Jag insåg att ett stort antal transpersoner försöker ta sina liv och att den första orsaken är brist på föräldrakontroll’, säger hon. ‘Jag tänkte på mig själv’ Det finns något här jag kan göra. ”

För många människor finns det ingen plats som hem för semestern. Det är en tid för stora mängder mat, känsliga politiska samtal med utökad familj och enastående dålig musik. Men för en stor del av LGBTQ-folket finns det inte ett hem för semestern.

Familjansvar är fortfarande mycket ett problem i LGBTQ-gruppen. Pew Center fann att 39 procent av LGBTQ-vuxna har blivit avvisade av sina familjer vid en tidpunkt och insatserna är ännu högre för yngre människor. Lambda Legal uppskattar att 20 till 40 procent av hemlösa ungdomar identifierar som LGBTQ och risker för missbruk och självmord multipliceras när familjeavslag blir en faktor.

‘Det handlar inte bara om de unga som stöds av projektet. Jag har 65-åringar skriver in och säger, ‘Jag förlorade min mamma för år sedan. Detta är underbart, ‘säger Rice. ‘Vi tänkte det för ungdomar, men det är verkligen för alla.’

Ris säger också att de involverade mammorna ‘verkligen behöver skriva bokstäverna.’ Många Gå Ner I Vikt Snabbt Piller av dem kände sig starkt tvungna att uttrycka sin acceptans och kärlek, oavsett om de själva hade LGBTQ-barn.

Medan bokstävernas digitala karaktär inte i första hand kan komma överens så varma och fuzzy är internet en viktig del av hur LGBTQ-ungdomar bildar samhället och hittar information. Detta gäller särskilt i områden där tillgången till dessa idéer är kvävd. Enligt en studie från 2013 av GLSEN, en nationell organisation som arbetar för att förhindra anti-LGBTQ-politik och mobbning i skolor, hade 62 procent av LGBTQ-ungdommen använt Internet för att ansluta sig till andra LGBTQ-personer under det senaste året. De fann också att 50 procent av LGBTQ-ungdomar hade minst en nära online-vän, jämfört med 19 procent av icke-LGBTQ-barn.

‘Receptionen har varit häpnadsväckande. Vi hade nästan 35 000 interaktioner på webbplatsen under 40 dagar, säger Rice. Medan Rice Gå Ner I Vikt Snabbt Piller och hennes lagskärm varje kommentar innan den publiceras ser hon att ‘99,9 procent av alla skrivna saker är positiva’.

Ris har nu ett team av personer som hjälper henne att hantera webbplatsen, läser inlägg och laddar upp nya brev. Det är den här känslan av samverkan som har gjort det möjligt för din semestermamma att blomstra, men Rice är fortfarande oskuldad av den feedback hon tar emot från läsarna.

‘De största sakerna är fortfarande kommentarer,’ säger hon. ‘Vi hade ett par bröder skriva in som sa:’ Vi trodde aldrig att vi skulle höra en mamma säga ‘Jag älskar dig.’ ‘De var exakt vem jag skapade detta för.’

About the author

Moncler Jackor administrator