Glädjen av julkort

ByMoncler Jackor

Glädjen av julkort

Glädjen av julkort

Tyvärr är den här ärade traditionen Gå Ner ett Kilo I Veckan inte vad det brukade vara. Kanske är det det uppblåsta priset på porto Gå Ner I Vikt På En Vecka på 85 cent (förutsatt att du köper frimärken i bulk) som har stoppat så många människor från att posta julkort.

Internet har något att göra med det.

Det finns verkligen coola hälsningar nu tillgängliga som kan skickas till vänner, komplett med korta animerade filmer och musik. Det finns dansande snögubbar, andliga budskap, och även lite med humor. (Internethälsningen med möss med flatulens är ganska roligt. Om du inte är musen.)

Människor är upptagna nuförtiden. Att hålla reda på adresser och skriva kortet kan vara tidskrävande. Sätt bara på en kruka med varm choklad och kasta på Michael Buble julalbumet och du kommer snart att vara i semestern.

Det perfekta julkortet börjar med frimärket. Det värsta att göra på en helgdag eller ett födelsedagskort är att använda en porto-meter eller, nästan lika illa, en tråkig frimärke med parlamentets byggnader eller drottningens porträtt.

Det finns NHL hockey hjältar, Kanada 150, rockstjärnor, underbara konstverk och så mycket mer. Canada Post ens har en uppsättning frimärken som hedrar arv Star Trek.

Själva kortet kräver alltid tankeväckande hänsyn, särskilt när du köper dem genom lådan.

Formulärbrev i kortet är ibland nödvändiga (‘Jag började ett nytt jobb i oktober’, ‘Milo är nu ett år äldre’), men i Facebook-ålder verkar det klibbiga brevet överflödigt.

Köpa frimärken och vägningspaket är också en del av det roliga med semesterberedningen. Jag hade allt mitt Går Man Ner I Vikt överdimensionerade material vägt och betalt för på postkiosken vid pluggen Souvenirs Kelowna, precis uppe på gatan från vårt kontor. (Bra jobb, personal!) Ditto för folket på Canada Post och, naturligtvis, våra brevbärare. De gör ett superjobb, men är sällan erkända.

About the author

Moncler Jackor administrator