Glöm inte sallad för ditt semesterbord

ByMoncler Jackor

Glöm inte sallad för ditt semesterbord

Glöm inte sallad för ditt semesterbord

‘Tänk på det,’ svarade jag.

MyPlate symbolen påminner oss om att fylla hälften av våra tallrikar med frukt och grönsaker vid måltiderna och semestermåltider Gå Ner I Vikt På En Vecka bör inte vara något undantag. Sallader kan vara ett gott sätt att balansera din tallrik och har säsongsbetonade frukter och grönsaker på ett roligt sätt.

Det är så lätt att gå överbord på stärkelsemjölk vid Thanksgiving när man lägger till rätter som fyllning, majskaka, potatismos och middagsrullar. Så, i stället för att fylla hälften av din tallrik med dessa livsmedel, uppmuntrar jag dig att skala tillbaka på delar och spara lite utrymme på din tallrik för sallad istället.

Jag delade det här receptet för två år sedan, men det är värt att upprepa. Jag älskar hur färgstark det är och det faktum att det Gå Ner ett Kilo I Veckan innehåller säsongsbetonade produkter som tranbär och citrus, plus det kräver en utsökt hemlagad vinaigrette.

Detta är maträtten som jag kommer att ta med på bordet i år.

Önskar er alla en trygg, hälsosam och lycklig semestervecka.

Cranberry citrus sallad med godis valnötter

1 kopp kanderade valnötter (förpackad eller hemlagad) 3 kopp färska eller frusna tranbär 1/4 kopp socker 1/4 kopp Tranbärsjuice 1/4 kopp Balsamvinäger2 Matskedar Gå Ner I Vikt På En Vecka Honung2 Vitlöksklyftor 1/4 kopp Färsk apelsinjuice 1/4 kopp Olivolja 6 Koppar Vårgrönsaker2 medellånga apelsiner, skalade och skivade2 gröna lök, skivad 1 uns getost, smulad

Blanda tranbär, socker och tranbärsjuice i en kastrull. Koka och rör om medellång värme i 30 minuter eller tills tranbär pop och blandning blir mycket tjock. Lägg åt sidan för att kyla.

För dressing, kombinera i en blandare eller matberedare balsamvinäger, honung, vitlök, apelsinjuice och olja. Tillsätt 1/4 kopp av den kokta tranbärblandningen. Blanda tills slät.

Linja en serveringsfat med gröna. Lägg till apelsiner, gröna lökar, getost, kylda tranbär och valnötter. Servera med beredd dressing.

ArticlesFire förstör populär Mazeppa barUPDATE: Fyra hålls i samband med dödlig skyttePolitisk utredning skjuter ljus på övergrepp från John Adams chefFriends säger att skottoffer handlade om hans familjBarns basket: Flytta till Auditorium en källa till contentionMan debiteras i andra kriminella sexuellt beteende caseHotel Carlton röster genererar etik klagomål27 år, 300 meter, 1 fantastisk utsiktFire tystnar musikhistoria i MazeppaAlleged stöld gnistor tvist mellan Dodge County tidningar.

About the author

Moncler Jackor administrator