Glöm Rudolph

ByMoncler Jackor

Glöm Rudolph

Glöm Rudolph

kapitel lördag morgon.

Beräknat 60 ryttare braved 45 graders väder att rida från den amerikanska Eagle Harley Davidson återförsäljaren Gå Ner I Vikt På En Vecka i Corinth till Cumberland Presbyterian Children’s Home i Denton, där de tog med leenden och semester jubel till 28 förtjänar barn.

‘Vissa tog bilar på grund av vädret,’ sade Williams. ‘Vi gick bara ca 20 till 30 mph hela vägen här, så jag känner att jag har frostbita fingrar, men det var värt det.’

Barnen vid anläggningen togs in av Child Protective Services eftersom de var i missbruk och / eller försumliga situationer, säger Dr. Jennifer Livings, vice vd för program för Cumberland Presbyterian Children’s Home.

Sedan 2004 har kapitlet presenterat gåvor till hemmet, vilket vissa känner ofta glömt i samhället, säger Bryan Tynes, chef för amerikanska Eagle Harley Davidson i Corinth. Återförsäljaren sponsrar resan.

‘Ibland uppträder dessa barn med ingenting annat än en papperskorgen med ett par skor inuti,’ sa Tynes. ‘Vi vill bara göra vår del och hjälpa.’

Tynes sa att barnen gjorde önskelistor, och hemmet gör det säkert att anmäla motorcykelkapitlet till nya barn som Går Man Ner I Vikt kan läggas till.

Barn flyttade till tårar medan de öppnade sina gåvor, allt från en helt ny elgitarr till en konstsats.

Efter att de var färdiga öppnade presenteras och äter pizza fanns bilder med Santa, ansiktsmålning och olika aktivitetsstationer i hela gymmet för att fortsätta julen.

Alla pengar som samlats in av motorcykelkapitlet matchades av återförsäljaren, sa evenemangsorganisatörer.

Livings sade att den monetära donationen kommer att gå direkt mot sina kunder ‘behöver tillhandahålla en säker fristad med ett hem som miljö utan missbruk och försummelse.

Spence, som sa att han har deltagit i barnens hemresa i fyra år Gå Ner ett Kilo I Veckan nu, sa att det var ingen bra för att de skulle fortsätta traditionen.

About the author

Moncler Jackor administrator