Glad alla hjärtans dag

ByMoncler Jackor

Glad alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag

(Kolla gemenskapskalendern)

Dagens höjdpunkt i lokal historia: Den 14 februari 1995 gick fyra Waco-män bort från kraschen i ett tvillingmotorplan i McGregor.

Dagens höjdpunkt i historien: Den 14 februari 1967 spelade Aretha Franklin upp sin omslag av Otis Reddings ‘Respekt’ vid Atlantic Records i New York. Sköldpaddorna ‘single’ Happy Together ‘släpptes på White Whale-etiketten.

För fem år sedan: En brand bröt ut på Comayagua gård fängelse i Honduras och dödade 361 inmates. ‘Linsanity’ fortsatte som Knicks sensation Jeremy Lin gjorde en tiebreaking 3-pekare med mindre än en sekund för att spela för att klara sin avslutande flurry av sex raka poäng och New York rallied att slå Raptors 90 87, förlänga sin vinnande strejk till sex matcher. Malachy Pekingese vann bäst på show på Westminster Kennel Club i New York.

För ett år sedan: Pope Francis fördömde droghandelns ‘dödshandlare’ och uppmanade mexikaner att dämpa djävulens lust för pengar, eftersom han ledde en enorm öppenluftsmassa för mer än 300 000 personer i den fattigdomstraffade förorten Mexico City Ecatepec. var den högsta poängen någonsin, med väst som besegrade öst 196 173 på Air Canada Center i Toronto. ‘Revenant’ utsågs till bästa bild på British Academy Film Awards.

Dagens födelsedagar: TV-personligheten Hugh Downs är 96. Skådespelaren Andrew Prine är 81. Landssångaren Razzy Bailey är 78. Tidigare New York City Mayor Michael Bloomberg är 75. Jazzmusiker Maceo Parker är 74. Filmregissören Alan Parker är 73. Journalist Carl Bernstein är 73. Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Tidigare Sen. TV-personlighet Pat O ‘Brien är 69. Trollkarl Teller (Penn and Teller) är 69. Cajun sångersmusiker Michael Doucet (doo SAY’) (Beausoleil) är 66. Skådespelaren Ken Wahl är 60. Opera sångaren Renee Fleming är 58. Skådespelerska Meg Tilly är 57. Pro Football Hall of Famer Jim Kelly är 57. Sångareproducenten Dwayne Wiggins är 56. Skådespelerska Sakina Jaffey är 55. Skådespelare Enrico Colantoni är 54. Skådespelare Zach Galligan är 53. Skådespelare Valente Rodriguez är 53. Rockmusiker Ricky Wolking (The Nixons) är 51. Tennisspelare Manuela Maleeva är 50. Skådespelare Simon Pegg är 47. Rockmusiker Kevin Baldes (Lit) är 45. Rocksångaren Rob Thomas (Matchbox Twenty) är 45. Skådespelare Matt Barr är Går Man Ner I Vikt 33. Skådespelerska Stephanie Leonidas (TV: Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ‘American Gothic’) är 33. Skådespelare Jake Lacy är 31 Skådespelerskan Tiffany Thornton är 31. Skådespelaren Brett Dier (TV: ‘Jane the Virgin’) är 27. Skådespelaren Freddie Highmore är 25.

Tanken för idag: ‘Jag lever på hopp och tro. En ganska bra diet när sinnet kommer att ta emot dem.’ Edwin Arlington Robinson, amerikansk poet (1869 1935).

About the author

Moncler Jackor administrator