Glad fars dag

ByMoncler Jackor

Glad fars dag

Glad fars dag

Det betyder att sju av 10 personer i grunden ignorerar Fars dag. Vill du satsa på att du ska se till att du drar mamma med gåvor, blommor, ballonger och brunch på mors dag?

Jag vet inte hur man ska redogöra för detta föräldraledighetsklyfta är mammor mer sannolikt att spela skuldkortet om ett barn glömmer mors dag? men jag är ändå av Faderns dagspel.

Du skulle inte tänka att hoppa över den här semestern skulle vara alltför upprörande speciellt inte för de 53 procenten ‘inget speciellt’ folk men jag kände mig en pang när jag fick ett mailmeddelande som påminner mig om att skicka min pappa ett e-kort till Fars dag. Postal Service, vet att han var en sporadisk (i bästa) e-postanvändare.

Det här är också tiden på året när tidningar driver hjärtvärda berättelser om barn och deras fäder, och detaljhandelsannonserna är fyllda med bilder av leende pappor som lyfter sina söner på axlarna medan de har en skarp ny polotröja (säljs för $ 17,99!).

Medan jag saknar min pappa inser jag emellertid att jag aldrig kommer att vara utan honom. Varje gång jag försöker lämna ett rum utan att stänga av lamporna hör jag honom berätta för mig, ‘Har du lager i Edison? Stäng av ljuset! ‘Det är inte att stänga garagedörren, springa ut ur glödlampor, ta en sektion ut ur tidningen och inte återvända och bli lax om att få min bils olja ändrats varje 3000 mil.

Medan min pappa inte var en av de snygga papporna ser du på TV, om du måste bära en röst runt i huvudet under resten av livet, är Dick Snyder inte ett dåligt alternativ.

Han är säker på att vara där varje steg på vägen, påminner mig om att jag inte behöver ett annat par Gå Ner ett Kilo I Veckan svarta sandaler och undrar varför jag fortfarande inte har balanserat min checklista. (Jag vet, jag vet. Jag kommer till Det!)

Och bara för sparkar är det kul att föreställa mig att min pappas reaktion på Donald Trump är den presumptiva presidentens nominat för republikanska partiet. Trumps finanspolitiska woes-konkurser skulle det misslyckade Trump University inte ha varit bra med min pappa, en CPA som trodde att betala dina räkningar är bredvid gudomligheten.

Om din pappa fortfarande är hos oss, räkna ut lite tid för att fira Farsdag i helgen (kolla in vår Fars överlevnadsguide här för några idéer) och, om han inte har det, kommer jag att satsa att du kan höra Han ändå ge råd och påminner dig om att få gräset.

Tack, pappa, för all den tuffa kärleken. Ibland är det bara vad jag behöver.

För mer Kenosha-områdeshändelser, se dagens Out of Entertainment-avsnitt i Kenosha News.

Faderns överlevnadsguide Stanna letar efter ett sätt att fira med kära gamla pappa som inte innebär att han får en annan slips?

Köp honom middag. (Och se till att det inte är från en väska skjutit ut en enhet genom fönstret.)

Eller gör honom middag. Och om du grillar, gör honom inte mannen kol, såvida han inte gillar att vara grillmaster.

Du kan köpa honom verktyg, men din mamma skulle förmodligen föredra att du hjälper din pappa att faktiskt avsluta ett av de DIY-projekt som han har börjat och övergivit. Bonus: Du kan lära dig några nya och kreativa sätt att förbannas!

Rama in några familjefoton. Jag vet att alla har massor av bilder lagrade på sina telefoner, men skulle inte din pappa älska att ha ett inramat foto att hänga på en vägg eller sätta på ett bord?

Tillbringa lite tid tillsammans och inte framför TV: n ‘vilar dina ögon’.

Om pappa är en musikfläkt, gå över till Kenosha Moose Lodge för Bloomin Bands, som går från fredag ​​till söndag. Eller ta honom till Kraut Music Fest i Racine County, som öppnar idag och går genom helgen. På söndags är Kraut Fests specialfunktion en bilutställning och en kraut äter tävling. Bonus: Dads tillsammans med sina barn får gratis på söndagen.

Kom tillbaka till naturen. På söndagskvällen är Pringle Nature Center värd för en fars dag sommarsolståndsfesten. Om en naturvandring inte är tillräckligt med en enticement för pappa, kommer även varmkorv och morötter att serveras. Kostnaden är $ 5; 262 857 8008 att registrera.

Fira den perfekta paringen: Farsor och bilar. Söndag i Baker Park, Sheridan Road och 65th Street. Inträde är gratis; det är $ 5 för att visa en bil.

Köp pappa ett skott av högkvalitativ vodka. Milwaukee Polska Fest är fredag ​​till söndag på Summerfest Grounds i centrala Milwaukee. Vi älskar den polska maten, dansarna, artisterna och festivalens Gå Ner I Vikt Snabbt Piller berömda Non Stop Polka Stage. och vi är ganska säkra på att du kan hitta vodka. Gå Ner ett Kilo I Veckan Så mycket vodka.

Bond över en sommarfilm. Världens mest bedårande blå fisk är tillbaka på den stora skärmen i ‘Hitta Dory.’ Eller om pappa är en fan av dumma komedier vann vi inte dö, inte på Fars dag tar honom till Dwayne Johnson / Kevin Hart kompisfilm ‘Central Intelligence.’ Och det finns alltid superhjältarna av ‘X Men: Apocalypse’ och ‘Captain America: Civil War.’ Oavsett vilken film du väljer, kom ihåg: Det är hans dag, så du kommer att springa för filmtipset.

About the author

Moncler Jackor administrator