Glad Halloween

ByMoncler Jackor

Glad Halloween

Glad Halloween

(Kolla gemenskapskalendern)

Dagens höjdpunkt i lokal historia: Den 31 oktober 1895 föddes Margaret Royalty Edwards i Gatesville. Hon var 13: e Poet Laureate of Texas från 1957 Gå Ner ett Kilo I Veckan till 1959.

Dagens höjdpunkt i historien: Den 31 oktober 1517 skickade Martin Luther sina 95 avhandlingar som avkallade det som han såg som katolska kyrkans missbruk, i synnerhet försäljning av avlidningar, till ärkebiskopen i Mainz, Tyskland (av vissa konton, Luther publicerade också teserna på slottkyrkans dörr i Wittenberg), vilket markerade starten på den protestantiska reformationen.

För fem år sedan: President Barack Obama gick med i New Jersey Gov. Chris Christie för en rundtur på skador längs Jersey kusten från Superstorm Sandy; Wall Street var tillbaka i affärer efter en två dagars avstängning orsakad av stormen (aktierna var färdiga blandade).

För ett år sedan: Pope Francis markerade den kommande 500-årsdagen av den protestantiska reformationen genom att resa till sekulärt Sverige, där han uppmanade katoliker och lutheraner att förlåta tidigare ‘fel’ och skapa större enhet, inklusive delning i eukaristin.

Dagens födelsedagar: Skådespelerskan Lee Grant är 92. Tidigare astronaut Michael Collins är 87. Tidigare CBS anchorman Dan är ganska 86. Folksångaren Tom Paxton är 80. Skådespelaren Ron Gå Ner I Vikt På En Vecka Rifkin är 79. Skådespelerskan Sally Kirkland är 76. Skådespelaren David Ogden Stiers är Skådespelare Brian Doyle Murray är 72. Skådespelare Stephen Rea är 71. Olympisk guldmedalj långdistanslöpare Frank Shorter är 70. Skådespelerskan Deidre Hall är 70. TV-servern Jane Pauley är 67. Skådespelare Brian Stokes Mitchell är 60. Filmregissör Peter Jackson är 56. Rockmusiker Larry Mullen är 56. Skådespelare Dermot Mulroney är 54. Rockmusiker Mikkey Dee är 54. Rocksångaremusiker Johnny Marr är 54. Skådespelare Rob Schneider är 53. Landssångare Darryl Worley är 53. Skådespelare komiker Mike O ‘ Malley är 52. Rap-musiker Adrock är 51. Rap ​​artister Vanilla Ice (aka Rob Van Winkle) är 50. Rocksångare Linn Berggren (Ace of Base) är Går Man Ner I Vikt 47. Reality TV-värd Troy Hartman är 46. Gospel sångern Smokie Norful är 44. Skådespelerskan Piper Perabo är 41. Skådespelare Brian Hallisay är 39. Skådespelerska Samaire Armstron g är 37. Folkmusikern Tay Strathairn (Dawes) är 37. Skådespelaren Eddie Kaye Thomas är 37. Rockmusiker Frank Iero (My Chemical Romance) är 36. Skådespelare Justin Chatwin är 35. Skådespelare Scott Clifton är 33. Skådespelerska Vanessa Marano är 25. Skådespelerska Holly Taylor är 20. Skådespelersångare Willow Smith är 17.

About the author

Moncler Jackor administrator