Gladys Lawson

ByMoncler Jackor

Gladys Lawson

Gladys Lawson

Flaggemblem är inkluderade gratis, på begäran, för alla veterinärsdomar. Upp till två bilder kan endast ingå i betald nackdelar för en avgift Gå Ner ett Kilo I Veckan per foto. De är begränsade till 50 ord och omfattas av våra riktlinjer. dagligen, inklusive helger. Deadlines kan ändras baserat på helgdagar och speciella omständigheter, såsom dåligt väder. Inlämnade meddelanden anses vara korrekta för annonsplacering och bör granskas grundligt före sista inlämningen, inklusive prisöverväganden. Index Journal är inte ansvarig för felaktigheter efter slutlig kopiering.

Född i Abbeville County, 5 april 1922, var hon en dotter till sena William Addison och Mary Lou Edwards Bosdell. Hon var examen på Abbeville High School och var tidigare anställd av State Bank Trust som tele- och assistentchef för Mathews Branch i South Greenwood. Hon avgick från Professional Medical Products 1985 som revisor / bokförare.

Fru Lawson var medlem i Main Street United Methodist Church och en medlem och tidigare sekreterare för Greenwood Woman’s Club.

Hon var två gånger Gå Ner I Vikt På En Vecka gift, först till sena Wilbur Crawford.

Surviving är en son, Berry W. ‘Chip’ och fru Debbie Crawford i Aten, GA och en dotter, Bonnie och man Joe Bridges of Seminole, FL; en stegdotter, Martha D. Watson och familjen Irvin, TX; sex barnbarn och nio barnbarn.

Begravningstjänster kommer att genomföras klockan 11 onsdagen den 13 december från Blyth Funeral Home Chapel med Chaplain Rick Hendricks officiating. Begravningen kommer att följa i Greenwood Memorial Gardens.

Pallbearers kommer att vara Jason Crawford, Carter Crawford, Jeff Wilkins, Joe Bridges, Går Man Ner I Vikt Jon Bridges och Frank Uldrick.

Familjen kommer att få vänner i begravningshuset från 10 till 11 onsdag.

Från en gästbok kan du logga in med ditt Google, Facebook, Yahoo eller AOL-konto för att lämna ett meddelande. Om du har ett befintligt konto med den här sidan kan du logga in med det. Annars är det enkelt att skapa en ny genom att klicka på Skapa ‘Registrera’ -knappen och följa de enkla stegen på sidan Registrera.

About the author

Moncler Jackor administrator