Gladys Schneider

ByMoncler Jackor

Gladys Schneider

Gladys Schneider

Gladys föddes den 9 juni 1917, Carlisons yngsta barn och Olive Brunsvold nära Orfordville, WI. Hon växte upp på familjen gården tills hon var 13, och sedan flyttade hon tillsammans med sina föräldrar och äldre syster Gå Ner ett Kilo I Veckan till byn Orfordville. Gladys gick i skolan i Orfordville och tog examen som salutatorian vid Orfordville High School-klassen från 1935. Förutom att tjäna akademisk framgång gav hon ledarskap till en underbar blandning av skolaktiviteter. Hon njöt av att studera musik, spela piano för personlig njutning och flöjt i gymnasiet. Trots att hon tog examen vid stor depressions höjd, uppmanades hon att delta i Whitewater Teachers College, nu UW Whitewater. Hon fick en examen i grundskolan, säkrar sitt första lärarjobb på Belleville Elementary School följt av Cunningham Elementary School i Beloit, WI. Många år senare tjänade hon som homebound lärare för Janesville Public Schools.

Hennes liv förändrades bokstavligen över natten, dock när hon gifte sig med änkaren Herman Schneider den 11 december 1953 i Luther Valley Church, kyrkan där hon döptes och bekräftades, kyrkan där hennes tro var uppmuntrad. Hon blev omedelbart en kärleksfull fru och mor till Herman, två döttrar, Mary och Barbara. Hennes familjeliv var fullt av ansvar där hon arbetade outtröttligt hemma, där hon stödde Mary och Barbara intressen hemma, hos den lutherska kyrkan, såväl i klassrummet som i det större samhället. Tydligen var hennes förmåga att undervisa långt överträffat klassrummet; hon lärde sig genom exempel i alla aspekter av hennes liv. Kort sagt, hon gav nådigt och tyst en vägledande hand till flera generationer av hennes familj. Hon var verkligen Schneider Bunchens Keeper.

Nära trettio år sedan blev Gladys en chartermedlem i Trinity Free Lutheran Church där hon åtnjöt vänskapen hos långa vänner, omfamnade möjligheten att skapa nya vänner och stärka sin tro genom dyrkan och biblisk studie. Hennes tro grundade henne tidigt och upprätthöll henne hela hennes nittiofem år.

Under de senaste åren har otaliga människor uttryckt sin kärlek och oro när hennes hälsa sakta minskade. Vi tackar tacksamma och ödmjukt de Gå Ner I Vikt På En Vecka många vårdgivare, den utökade familjen och vännerna som hjälpte medan hon kunde leva hemma tills 97 år. Vi tackar verkligen hela Grace Willowbrook personal för deras genuina medkänsla de senaste två åren. Deras vänlighet har varit anmärkningsvärt varje dag som de omringade henne med sina omsorgsfärdigheter, deras kärlek och deras hjärtan. Slutligen tackar vi Mayo Hospice-personalen för att försiktigt ta hand om Gladys och för ömt leda oss genom dessa sista emotionella dagar.

Gladys Går Man Ner I Vikt överlevs av hennes dotter Barbara (David) Cizek; barnbarn Erica och hennes man Greg, sonson Nathan och hans fru Karoline, och barnbarn Maria och hennes man Jon. Hon överlevs vidare av stora sonson Jakob, Lukas, William och Samuel Vogen och barnbarn Maggie Cizek. Förut henne i döden var hennes man Herman, hennes dotter Mary, hennes föräldrar, hennes bror och svägerska Norval och Belva Brunsvold och hennes syster och svoger Myrtle och Ludolf Alseth.

About the author

Moncler Jackor administrator