Glas gå med Mustangs för rec league playoff run

ByMoncler Jackor

Glas gå med Mustangs för rec league playoff run

Glas gå med Mustangs för rec league playoff run

Efter fem matcher leder Pettitt laget i poäng med fem mål Gå Ner I Vikt På En Vecka och fyra assistanser, inklusive två hjälpare i en Gå Ner I Vikt På En Vecka 5-1 seger över SouthPaw / Rednex igår kväll.

Pettitt tillbringade säsongen med Prince George Cariboo Cougars innan han fick en knäskada i januari. För två veckor sedan fick han medicinsk godkännande för att återvända till isen och har spelat för sin far, tränare Kerry Pettitt, sedan dess.

Glas har tre mål och två hjälper till i fyra matcher sedan han gick med Mustangs efter sin årstid med Jr. B Grand Forks Border Bruins.

‘De har varit ett utmärkt tillskott till uppställningen, eftersom jag har tappat sju spelare till vårhelglov,’ berättade Kerry Pettitt Star. denna helg utan deras nya tillägg, dock.

Klubben kommer att möta hockeys topplag, Air Viktminskning Tabletter North Jets i en vänlig utställning onsdag för att förbereda sig för sin största turnering av året.

Rec league playoffs pågår nu i alla tre divisionerna. Varje division spelar en full round robin och de två bästa lagen i varje division kommer att kvadras i en bäst av tre serier för att bestämma en mästare.

De vanliga säsongspositionerna beaktas inte, säger Kinden Kosick, vice vd för Whitehorse Recreational Hockey League.

I action igår kväll nådde Mustangs SouthPaw / Rednex 5 1 på mål av Jamie Tetlichi, Glass och Matt McCarthy. Alex Hanson gjorde två, inklusive ett tomt mål.

Cam MacKinnon svarade för SouthPaw / Rednex.

Efter att ha avslutat den ordinarie säsongen senast sitter Mustangerna nu på tredje plats i slutspelet, med en rekord på 2 2 1. New Age Drilling och Air North rankas ett och två.

I B division playoff action igår kväll kantade Fountain Tire de Dirty Northern Muckers 4 3 på ett mål av Chad Thomas.

Jeff Pike, Chris Thomas och Kris King hade de andra målen för Fountain Tire, medan Kevin MacGillivray, Travis Park och Colin Nickerson svarade för Muckers.

About the author

Moncler Jackor administrator