Glassdrömmar

ByMoncler Jackor

Glassdrömmar

Glassdrömmar

Vackra väcka av älskling klockan 7 på morgonen, med hans ‘Du kommer att vara sen för skolan!’. hahaha så söt, och därför fick jag bara 2 timmars sömn! Heh, hängde i mitt hus, han blåste bubblor med min bubbla lösning. (Så barnslig, tsk tsk; P) och vi gick till lunch! Hoppade mot Vivo när det regnade, köpte biljetter till Strange Wilderness (jag somnade, han tittade halvvägs) och vi slängde in i X-filer strax innan den startade eftersom SW var för tråkigt ..X filer ‘inte dåligt. Hahaha men DARK KNIGHT Äger fortfarande helt Lahs.: D och jag besökte Elmo igen! (se Pocky blog)

Gick hela vägen till bussväxlingssidan för att ta en buss till ECP, kom på bussen och fick höra EG-vägen är inte EG-park ..Valkade hela vägen tillbaka till MRT och mina tofflor kom ifrån varandra .. Var verkligen för sian och trött att gå hitta min väg där och tänkte bara gå hem. Avslutade möte Pamos på Summerset, vilket lyckligtvis för mig jag funnit en roadside COBBLER! : D (för att jag inte ens har råd med nya tofflor om det finns ens någon.)

Okej, vi började först på Amber Gardens, gick sedan till ParkwayParade och gick sedan Gå Ner ett Kilo I Veckan till Erm 3 busshållplatser efter PP, gick sedan till kyrkans bläckfisk, gick sedan underpass, gick sedan in i ECP, gick sedan rätt längs ECP i slutet såg Penne längs vägen, gick sedan tillbaka, gick till affärerna för att be om vägbeskrivning till BurgerKing de inte vet. , sedan backtracked hela vägen till vår första ECP entrén, började sedan gå till vänster, gick till nära andra änden av ECP, och tadaa BK PENNE. (och det är bara en mening i hela stycket.)

Tack vare Amos som gick på toppfart hela tiden, spenderade vi antagligen bara en timme + vandring i EG. Blehs, jag dör fortfarande, går fortfarande så fort. hahaha Gå Ner I Vikt På En Vecka är åtminstone ett trevligt ställe att gå på med havet och vinden lahs. 2008 07 25

den perfekta snittet

Jag har en lång lång dag imorgon, eller snarare om några timmar.

Jag sa till mig att sova före 1:00. Inte så mycket om skådespelen, men jag älskar storylinen och livsbetydelserna inom den. 2008 07 25Kunna känner sig nere idag av skäl som inte diskuteras. Läser Time Travellor s fru på den långa bussen. Fortsatt läsning medan du väntar Gå Ner I Vikt På En Vecka på Sky.: D

Auditionen är FUNFUNFUN! Shannon mamma är så söt hahahah okej det är slumpmässigt Det är verkligen riktigt roligt Lahs, särskilt improvisationen. Weiliang stenar det, det är så söt söt söt. XD Jag tycker verkligen att det blir så roligt om jag kastar, men chansen är nära noll cos konkurrens med människor som Pamy! är brant! hahaha ohwells. 2008 07 24

nära slutet

Hall Camp börjar på söndag. Söndag till söndag. Måndagskolan öppnar officiellt. Denna 3 dagar, vad med att bosätta alla skolans grejer, OG utflykter. 26 november.

DEC: spendera tid med älskling före hans fängelse den 13: e. Resten av månaden spenderade emo ing om honom och om hur jag inte har jobb och att livet suger.

JAN MAR: Arbeta på Anda! Älskar Tanjong Pagar mat och det stora företaget på kontoret. (: Älska höra historier från Aunty Alice och Uncle Ng.

April: arbetat för AC CPA för en vecka! Fick se skolans SYF-prestanda: D med Jap-klasser och undervisning under vägen.

MAY JUNE: Volontärarbete för S ‘pore Arts Fest, fick se så många fria uppträdanden: D och gjorde nya fransar. Fortsatt med Jap och undervisning under vägen. Repetitioner för TMW. 2 CRAZY MONTHS WITH NO FREE DAYS AT ALL.

About the author

Moncler Jackor administrator