Glebe att vara öppen Thanksgiving Monday

ByMoncler Jackor

Glebe att vara öppen Thanksgiving Monday

Glebe att vara öppen Thanksgiving Monday

Prenumerationer Gå till Prenumerationscenter för att hantera din: Min profilBusinesses i Glebe kommer att få lov Gå Ner I Vikt På En Vecka att vara öppen på sex lagstadgade helgdagar efter att Ontario Kommunalstyrelse på torsdagen upprätthöll ett beslut i Ottawa kommunfullmäktige från tidigare i år för att ge grannskapet ett undantag från provinslagstiftningen . Hela matar öppnade illegalt på bra fredag ​​i 2015. (CBC) Det betyder hela matar som var en gång belastad för att öppna olagligt på Godfredagen 2015 och andra butiker i Glebe affärsförbättringsområdet kommer att kunna lagligt öppna på Thanksgiving Monday, och fem andra lagstadgade helgdagar: Nyttårsdag, Familjedag, Victoria Day, Kanada Day och Labor Day.The Glebe BIA var stolta över beslutet, tweeting sin glädje. Helt vinna för Glebe! OMB sidor för att tillåta att Butiker intheglebe att vara öppen på Statutory Holidays! Thanksgiving blir 1st oneThe BIA: s verkställande direktör, Andrew Peck, sa att det är upp till företagare om de vill vara öppna o n någon eller alla undantagna datum. ‘Jag tycker det Gå Ner I Vikt Snabbt Piller är bra nyheter, säger Peck. ‘Vi har arbetat mycket länge här. Det här är det första området utanför det omedelbara centrum som har beviljats ​​detta undantag, och det är därför att det här området är i rock i 2016.’ godkände öppningarna i februari, men Ottawa och District Labour Council överklagade undantaget till OMB, en kvasi judicial provinsiell organ som kan granska och bryta mot vissa rådsbeslut. Councils president Sean McKenny sa att hans grupp är ‘besviken’ av Beslutet, som han tror att hålla företag öppna på lagstadgade helgdagar minskar livskvaliteten för arbetstagare. ‘Vi tycker att det är fel beslut,’ sa Gå Ner I Vikt Snabbt Piller McKenny. ‘Vi tycker att lagstadgade helgdagar är viktiga för familjer. För arbetare i Glebe, var är deras tid att spendera med sina kära på semester?’

About the author

Moncler Jackor administrator