Glebe BIA-efterbehandlingsbegäran för statlig semesterbefrielse

ByMoncler Jackor

Glebe BIA-efterbehandlingsbegäran för statlig semesterbefrielse

Glebe BIA-efterbehandlingsbegäran för statlig semesterbefrielse

Ett överväldigande antal Glebe-företag vill vara öppna på lagstadgade helgdagar, enligt den lokala näringslivsorganisationen, som lägger de sista anledningarna till dess ansökan till Stadshuset.

Rådet kommer så småningom bestämma om Glebe uppfyller vissa turismskriterier som debatten om semester shopping i Ottawa värmer upp.

Enligt stadens ekonomiska utvecklingsdirektör Saad Bashir, är processen för att ta emot dessa typer av tillämpningar daterat före sammanslagning och står fortfarande idag.

Processen kräver att ett offentligt möte hålls före en omröstning Gå Ner ett Kilo I Veckan från rådet om ansökan.

Mötet måste hända vid ett möte i en rådgivande kommitté, som i detta fall skulle vara finans- och ekonomisk utvecklingskommitté.

Motstånd från arbetskamrater är sannolikt.

Ottawa och District Labour Council har sagt att staden inte borde öppna dörren för mer shopping på statliga helgdagar så att anställda kan spendera tid Gå Ner I Vikt På En Vecka den tiden med sina familjer.

Medan den tvivelaktiga Whole Foods-öppningen förra godfredagen sparkade debatten, har Peck arbetat med BIA-ansökan i minst ett år och samlat in feedback från företag och samhälle.

har genomgått detta på ett tankeväckande sätt, sade Peck och noterade samråd med företag och det bredare Glebe-området.

Peck sa att online shopping har sänkt återförsäljare i en konkurrensnackdel om de kan hålla sig öppna på dagar när det finns potentiella affärer.

handlar om vinst. Det handlar om att vara öppen, sa Peck.

Minst två statliga helgdagar Gå Ner ett Kilo I Veckan kommer förmodligen att passera innan staden anser Glebe BIA-förfrågan. Bray, ägare till Joe Mamma

Det är inte nödvändigt att de borde vara öppna på statliga helgdagar. Jag är en stor familj person och jag vill vara med min familj. Tessier

tror att ett område stort stängning är löjligt. Om de vill vara öppna ska de kunna vara öppna. Jamieson

About the author

Moncler Jackor administrator