Glen Pine Pavilion vänder 10

ByMoncler Jackor

Glen Pine Pavilion vänder 10

Glen Pine Pavilion vänder 10

för underhållning och förfriskningar medan du delar minnen från de senaste 10 åren av vår Glen Pine-gemenskap. Anslut med gamla vänner; höra kommentarer från tidigare rådgivande styrelseordförande Brian Robinson, nuvarande president Bill Wong och pensionär tillsynsansvarig Helga Ovington. Underhållning som tillhandahålls av Glen Pine Singers.

Glen Pine Pavilion är ett tillgängligt vuxencentrerat communitycenter med datorlaboratorium, lounge, bibliotek, gym och caf. Centret öppnade första gången i januari 2008 och har sedan dess blivit ett pulserande samlingsutrymme för samhället.

Samhällscentret föddes ur ett behov av att stödja den växande äldre befolkningen i City Center-området som Viktminskning Tabletter började 1989 när en grupp seniorer började möte på Town Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Center Community Center nära Percy Perry Stadium. Slutförandet Gå Ner I Vikt Snabbt Piller av Pinetree Community Center 1997 skapade ett nytt utrymme för seniorer gruppen att samla, men som City Center området växte samhällets behov växte med det. Som sådan skapades Glen Pine Pavilion för att stödja rekreations-, fritids- och sociala behov hos seniorer och invånare i alla åldrar i området.

Besök Glen Pine hemsida för mer information om anläggningen inklusive registrerade program och släpp i klasser som erbjuds på anläggningen, samt för information om ett Pavilion Annual Pass.

About the author

Moncler Jackor administrator