Glendale Galleria välkomnar nya butiker

ByMoncler Jackor

Glendale Galleria välkomnar nya butiker

Glendale Galleria välkomnar nya butiker

Ägaren till Glendale Galleria uppstod från konkursskydd tisdag med en ny verksamhetsplan som tjänstemän sade skulle ha liten omedelbar inverkan på lokala konsumenter.

En talesman för Gallerias ägare, Chicago-baserade General Growth Properties, sa att det inte fanns några omedelbara planer för förändringar på Glendale mega mall. General Growth äger eller driver mer än 200 köpcentra.

Enligt planen omstrukturerade företaget cirka 15 miljarder dollar av projektnivå skuld och uppnådde 6,8 miljarder dollar i nytt kapital enligt ett tillkännagivande. General Growth kunde också betala alla fordringsägare, säger bolaget.

Allmän tillväxt kommer också att bli två separata företag, där man kontrollerar de flesta av köpcentrets fastigheter, och den andra fokuserar mer på masterplanerade samhällen och fastighetsutveckling.

Medan framväxten från 19 månader i Kapitel 11-skyddet inte förväntas medföra omedelbar förändring till Galleria, välkomnar köpcentret redan fyra nya butiker, eftersom semestersäsongen sparkar in i redskap.

Kvinnors modebutik Limited återvände till Galleria den 1 november efter en 13-års hiatus.

Exekutiv från Columbus, Ohio, huvudkontor besökte Glendale-butiken för evenemang, inklusive en tisdagskväll utställning av modeexpert Jeannie Mai, värd för stilnätverkets ‘Hur ser jag ut?’

Linda Heasley, chef för Limited, var i området som scouting andra Southland platser för en Gå Ner I Vikt På En Vecka expansion av kedjan, enligt Marci Milito, direktör för PR och evenemang. The Limited hoppas kunna göra sin Glendale butik till en showplace. Butiken, på en plats nära Macy, som tidigare innehöll en Talbot s-klädaffär, är 30% större än vanlig och har plats för en landningsbanan vid speciella evenemang, säger Milito.

‘Vi vill att detta ska vara ett evenemangscentrum för att vi fortsätter att kapitalisera på den här marknaden,’ sa hon.

Andra nya Galleria butiker inkluderar en Crocs butik, med de populära gummisandalerna i en mängd olika ögonkoppande färger. BCBGeneration, med mode framåt kläder och tillbehör för tonåringar och unga kvinnor; och underkläderbutiken Candid Intimates.

BCBGeneration och Crocs-butiken har redan öppnat, medan Candid Intimates är slated att öppna i december.

Förankrad av Macy Går Man Ner I Vikt s, Nordstrom, JCPenney och Target, Glendale Galleria Gå Ner I Vikt Snabbt Piller har mer än 200 butiker och affärer.

Shoshanna Puccia, marknadschef för Galleria, sade att köpcentret nu är cirka 95% hyrdat.

Mallen söker fortfarande en hyresgäst för att ockupera den framträdande, tidigare Mervyns varuhus på Brand Boulevard och Broadway.

‘Vi söker aktivt efter rätt affärer,’ sa Puccia.

FÖR REKTEN: En tidigare version av denna berättelse angav felaktigt att Burbank Town Center drivs av General Growth. Det drivs nu av Chicago-baserade Jones Lang LaSalle.

About the author

Moncler Jackor administrator