GM Canada förlänger två stängningar av sommarfabriker när den utvärderar efterfrågan på marknaden

ByMoncler Jackor

GM Canada förlänger två stängningar av sommarfabriker när den utvärderar efterfrågan på marknaden

GM Canada förlänger två stängningar av sommarfabriker när den utvärderar efterfrågan på marknaden

General Motors Canada kommer att lägga till ytterligare Gå Ner ett Kilo I Veckan stillestånd till ett par Ontario-fabriker, eftersom det går att balansera utbud och efterfrågan under sommarmånaderna.

hålla med GM-strategi för att utvärdera efterfrågan på marknaden och anpassa produktionsscheman i enlighet med detta, var Oshawa Assembly Flex Line-anställda och St. Catharines HFV6-ledning underrättad om ytterligare några veckor, sade företags talskvinna Jennifer Wright i ett mail till Automotive News Canada.

Den regelbundna planerade sommaravstängningen för Oshawa, St. Catharines och företaget CAMI-anläggningen i Ingersoll, Ont. Var veckorna 17 juli och 24 juli. Endast CAMI, som bara bygger Chevrolet Equinox nu, förblir på det schemat.

Oshawa bygger för närvarande Cadillac XTS, Chevrolet Impala och överflödesenheter från Chevrolet Equinox, även om produktionen av det fordonet i Oshawa är planerat att sluta senare i sommar. Equinox-produktion vid Oshawa Gå Ner I Vikt På En Vecka kommer att ersättas med produktion av GMC Sierra och Chevrolet Silverado, enligt Unifor Local 222, som representerar arbetare där.

Andra lastbilskiftet

Lastbilsproduktionen i Oshawa förväntas leda till ett andra skifte under andra kvartalet 2018, säger facket.

General Motors hasn släppte en detaljerad plan, även om GM-Kanadas president Steve Carlisle sa att det i allmänhet talar att lastbilen kommer till Oshawa.

Wright skulle bara säga i ett email som fortsätter i Oshawa på investeringar som äger rum i anläggningen för att stödja en spännande ny modell och produktförändringar. V 6-motor byggd i St. Catharines driver Chevrolet Camaro, Impala, Gå Ner ett Kilo I Veckan Traverse och Equinox; GMC Terrain och Acadia; Buick Enclave och Cadillac CTS.

På måndagen bekräftade GM att det kommer att minska skiftet över natten på sin Chevrolet Malibu-fabrik i Kansas City, Kan., I slutet av september. Det följer skiftreduktioner vid tre fabriker i Michigan och en i Ohio sedan januari.

About the author

Moncler Jackor administrator