GM erbjuder skolmedarbetarrabatter på Chevys

ByMoncler Jackor

GM erbjuder skolmedarbetarrabatter på Chevys

GM erbjuder skolmedarbetarrabatter på Chevys

General Motors sa idag att det kommer att erbjuda rabatter på de flesta 2014 och 2015 Chevrolet, GMC och Buick fordon till lärare och andra anställda i offentliga eller privata skolor, från förskola till college.

GM Educator Discount-programmet körs idag till och med den 2 januari. Det utesluter 2014 Chevrolet Camaro Z / 28 och Spark EV. Skolmedarbetare får köpa eller hyra så många som två rabatterade fordon under programmet. Skolan anställda makar och barn kan delta i Gå Ner I Vikt På En Vecka programmet, men barnen måste vara under 21 år eller heltidsstuderande under 25 år. Återförsäljare får välja bort att delta i programmet.

Rabatter under programmet liknar dem som erbjuds GM-leverantörer, säger Lisa Gill, kontoansvarig med MSLGROUP, ett PR-företag. Leverantörspriser är återförsäljningsfaktura priset plus frakt och en $ 150 programavgift.

På programmets webbplats visas rabatter från klistermärkepriser som $ 1,159,95 från 2014 Chevrolet Impala 1LT, $ 2.173,24 av Buick Enclave 2014 och $ 2,466.14 av 2014 GMC Sierra 1500.

Programrabatter kan kombineras med andra erbjudanden, till exempel bonuspengar, enligt webbplatsen.

värderar det arbete som våra utbildare och supportpersonal gör över hela landet för att skapa en stark och ansvarsfull arbetskraft för framtiden, säger Linda Stouffer, GM-chef för fordonsköpsprogram, i ett uttalande.

GM är utställare på National Education Association två dag 2014 NEA Expo i Denver, som började idag.

Företaget har ökat sina kampanjer till vissa köpare grupper. I oktober ökade GM rabatter till anställda, pensionärer och deras närmaste familjer, och utvidgade rabatterna till att omfatta moster, farbröder, brorsdotter och brorson. Det förbättrade också sin rabatt för aktiva militära medlemmar.

OBS KOMMENTARER: Automotive News har under de senaste månaderna övervakat en betydande ökning av antalet personliga attacker och missbruk av kommentarer på Gå Ner ett Kilo I Veckan vår webbplats. Vi uppmuntrar våra läsare att uttrycka sina åsikter och argumentera för sina poäng. Vi förväntar Gå Ner I Vikt Snabbt Piller oss oenighet. Vi förväntar oss inte att våra läsare slår på varandra. Om vi ​​ser upprepade beteenden kommer vi att förbjuda kommentaren. Hjälp oss att behålla en civil diskursnivå.

About the author

Moncler Jackor administrator