GM s Oshawa-fabrik vann inte en nyutvecklad 2019 GMC Sierra

ByMoncler Jackor

GM s Oshawa-fabrik vann inte en nyutvecklad 2019 GMC Sierra

GM: s Oshawa-fabrik vann inte en nyutvecklad 2019 GMC Sierra

Redaktörens anteckning: GM uppgraderar den konsoliderade linjen vid sin Oshawa-monteringsanläggning. En tidigare version av den här berättelsen hänvisade till den felaktiga raden som uppgraderades.

General Motors Canada kommer verkligen att montera GMC Sierra och Chevrolet Silverado på sin Oshawa-fabrik, men de vann de omdesignade 2019-modellerna.

kommer att bygga nuvarande modell (K2) pickup som hjälper oss att möta kundernas efterfrågan medan vi är i övergång till nästa generations (T1) pickup, skrev GM-talskonsten Jennifer Wright i ett mail till Automotive News Canada. strategi kommer att hjälpa oss att möta kundernas efterfrågan när vi övergår till vår produktion och introducerar våra spännande nya modeller på marknaden från och med 2018.

Programmets längd i Oshawa kommer att vara beroende av efterfrågan på marknaden. sade GM-vd Mary Barra nyligen berättade för Gå Ner ett Kilo I Veckan investerare att hon förväntar sig att Oshawa producerar 60 000 lastbilar per år.

Unifor president Jerry Dias vet inte när produktionen av den nuvarande modellen kommer att sluta.

är mycket försiktig med vad de meddelar just nu. Men de har investerat en förmögenhet i Oshawa, säger Dias. Nu är engagemanget för den befintliga produktportföljen. Fler beslut kommer att fattas. Tanken att bygga två olika versioner av samma märkskylt är ny för branschen och absolut inte till General Motors.

När automaker övergått till Gå Ner I Vikt På En Vecka nästa generations Equinox i början av 2017 producerade den fortfarande den utgående modellen tillsammans med den nya versionen för en tid. Oavslutade equinoxfordon skickades till Oshawa från GM Canada Ingersoll, Ont., Växt. Så småningom slutade Oshawa att ta emot överflödet Equinox.

Minst en av GM-konkurrenter planerar att Gå Ner I Vikt På En Vecka göra samma sak på den röda heta nordamerikanska lastbilsmarknaden. Fiat Chrysler kommer att bygga den nuvarande versionen av Ram Light Pickup väl in till 2019, även efter att den lanserade en redesignad Ram 1500 i början av 2018 rapporterade Automotive News den 31 oktober.

GM spenderar mer än 400 miljoner dollar för att uppgradera Oshawa konsoliderade linje, som brukade bygga Equinox men kommer nu att bygga lastbilar.

Den befintliga flexlinjen, som har förmågan att producera flera olika fordon samtidigt, producerar Cadillac XTS och Chevrolet Impala.

Uppgraderingen var en del av ett kontrakt på fyra år, automaker och Unifor, facket som representerar GM-arbetare i Ontario, kom överens om i september 2016.

Samtidigt spenderar GM nästan 25 miljarder dollar för att uppgradera fabriker som kommer att bygga nästa generation Silverado i Flint, Mich., Fort Wayne, Ind. Och Silao, Mexiko. Den nya versionen av Silverado är snyggare och mer aerodynamisk med expanderade drivaggregatalternativ och funktionalitet för 2019-modellen året.

About the author

Moncler Jackor administrator