Ashland Christmas Parade folkmassor i centrala gatorna

ByMoncler Jackor

Ashland Christmas Parade folkmassor i centrala gatorna

Ashland Christmas Parade folkmassor i centrala gatorna

ASHLANDIt var stötfångare till stötfångare trafik i två fasta timmar i Ashland tisdag kväll medan stadens årliga julparadis krypade ner Winchester Avenue.

Inte att någon klagade. Axeln till axelmassan som fogar trottoarerna skulle inte ha haft det på något annat sätt.

Twinkling-lampor lindades uppenbarligen överallt i Ashland Christmas parade tisdag, från Ashland Fire Department s tornbil till Roger Morgans tattered hillbilly hat.

Morgan, en av Shriners trupper, som bromsade sig igenom parader i hela regionen, hade insvept en sträng av multicolor ljus runt den svarta filthatten för säsongen och drivs med ett batteri i fickan. ‘Vi gillar att marschera i så många parader som möjligt,’ sa Morgan.

Grand Marshal Donna Childers Suttle presiderade parade från sitt valplats i en återställd 1948 Mack brandbil. Suttles sa att hon inte var säker på vad hon skulle göra av sin hedrade position. ‘Jag har sett det hela mitt liv så jag är så vant vid det,’ sa hon.

Brittany Thompson och Linzay Wells tittade från ett lite annorlunda perspektiv en bänk som sitter tillbaka från trottoarens kant, långt bakom den glädjande trängseln. Båda minns deras barndomsdagar som marscherar i paraden som twirlers och cheerleaders.

‘Jag gillar att se alla barnen,’ sa Wells, en Morehead State University-student tillbaka i stan för semestern.

‘Jag gillar att se allt som staden sätter ihop’, sa Thompson, en Paul Blazer senior.

En av de mer ovanliga flottorna antecknades av Carpenters Local 472 of Ashland. Floatens överbyggnad är helt byggd av ek och den har ett polerat lövträ golv inuti. Float väger 6,750 pund, tog två år att bygga och förblir ett pågående arbete, säger Kevin Howard, övervakare för den lokala. ‘Det representerar vad vi gör’, sa han.

Ashland polisen samlade burkar för sin matkörning före paraden, och även efter att avdelningsbilen körde ut för att ta sin plats i uppställningen, släppte flera givare av mat, säger major Todd Kelly, som brandishing en laddad livsmedelssäck.

Drevet har samlat nästan 300 pund hittills och kommer att fortsätta fram till julens vecka, sade han. Donorer kan släppa av burkar vid polisstationen vid 17th Street och Greenup Avenue eller till någon polis, sade han.

President Donald J. Trump tecknade lagar på import av stål och aluminium från flera länder. Tullen för stål är 25 procent och 10 procent för aluminium. Trump tror att flytten kommer att hjälpa inhemska stål- och aluminiumproducenter.

Kritiker av flytten, inklusive republikanska ledare som Paul Ryan, är rädda för ett handelskrig kan vara hotande. Europeiska unionen har redan hotat nya taxor på amerikansk export om Trumps förslag blir verklighet. Trump säger att handelskrig är ‘bra och lätt att vinna’.

Artiklar Fina farväl: Sörjare säger farväl till en amerikansk hjälte i GreenupBoys Sweet Sixteen: Sparks Boyds stapleHepatitis Ett fall rapporterat vid Boyd County fängelse; 12: e Hep Ett fall i Boyd i år. En stor överdos rapporterad. Rådsmannen anklagad med en prövningsbrott strax efter skyldig åtal mot metavgifterBlazer grad memorializes sen lärare med program för att hjälpa andra ‘Bax’ arv kommer att leva på West CarterDowntown Ashland fastigheter och en urban renaissanceGirls Sweet Sixteen anteckningsbok: Familjaffär för Lady LionsBoyd-lärare förenar sig för att gå in

About the author

Moncler Jackor administrator