Ashland Invitational Tournament

ByMoncler Jackor

Ashland Invitational Tournament

Ashland Invitational Tournament

High School Basketball-turneringsturneringar är ett dugg ett dussin dessa dagar.

Värdarna för Ashland Invitational Tournament försöker se till att den ärafulla turneringen fortfarande sticker ut.

‘Alla pratar alltid om hur det här var den främsta turneringen för flera år sedan, och alla kom över hela staten för att titta på den här turneringen, den enda’, sade Ashland coachJeremy Howell. ‘I dag har alla en turnering. Om du har en bensinstation nära din plats, eller om du har en närbutik eller har en lokal sponsor är det din turnering. Men vi vill se till att vi tar in kvalitativa talanger varje år. ‘

Ashland har lyckats, om deltagarna ‘vinst förlust poster är någon indikation. Varje lag kommer att ta en vinnande rekord i AndersonGym utom för värd Tomcats.

Det inkluderar fyra klubbar med minst sju segrar redan: Boyd County (8 1), Bullitt East (8 3), DeSales (7 3) och Simon Kenton (7 2).

Owensboro katolska (6 3) är den försvarsmästare i den tredje regionen. Lions och Laddare var löpare i sina respektive regioner förra säsongen.

BrackenCounty (5 4) och Russell (6 5) runda ut i fältet.

‘Jag tror att detta förmodligen är en av de bästa fälten för en turnering denna semester över Kentucky,’ sa Howell.

Boyd County är i AIT för tredje raka säsongen, medan Russell kommer att delta för första gången sedan 2012.

Tomcatsna spelade i Boyd County Roundball Classic och kommer att konkurrera i Russells MarvinMeredithClassic den 7 januari. Det skapar synergi, sa Howell.

‘Du får lokala lag i det, och du hjälper dem också med att låta dem spela lag från utanför området så att de inte måste resa så mycket,’ sa han. ‘Det är en vinnande vinnare för alla, och det är alltid hjälper när du har en bra publik på AIT också. ‘

Bullitt East, BrackenCounty, Boyd County och OwensboroCatholic komponera toppfästet. Ashland, DeSales, Russell och Simon Kenton kommer att tävla om en titelplats i bottenhalvdelen.

DeSales och Owensboro katolska gör sina första framträdanden i AIT. BrackenCounty och Boyd County är de enda återvändande från förra säsongen, andra än värdarna.

När man talar om Tomcats, börjar de 1 7 in i sitt datum med DeSales. Men Howell uppmuntrades av Ashlands ansträngning att komma tillbaka från ett 14 1 hål för att tvinga övertid i en 72 69 övertidsförlust hos Ironton på torsdagen.

‘Jag’ har sagt det en miljon gånger: det är fortfarande december, ‘sa Howell. ‘Vill jag (skivan till) bli flip flopped, 7 1? Det är ingen fråga jag gör. (men) bollen sprang inte ett par gånger. Våra barn har inte slutat.

‘Jag kan se förbättring, och det är nyckeln. Om vi ​​regresserade och gick bakåt och mer bakåt och mer bakåt, skulle jag träffa en panikknapp. Jag ser det inte. ‘

Ashland söker sin första AIT-titel sedan 2001. Tomcats har varit löpare upp sju gånger sedan, inklusive förra året.

(606) 326 2658 President Donald J. Trump tecknade lagstullar på import av stål och aluminium från flera länder. Tullen för stål är 25 procent och 10 procent för aluminium. Trump tror att flytten kommer att hjälpa inhemska stål- och aluminiumproducenter.

Kritiker av flytten, inklusive republikanska ledare som Paul Ryan, är rädda för ett handelskrig kan vara hotande. Europeiska unionen har redan hotat nya taxor på amerikansk export om Trumps förslag blir verklighet. Trump säger att handelskrig är ‘bra och lätt att vinna’.

Artiklar Fina farväl: Sörjare säger farväl till en amerikansk hjälte i GreenupBoys Sweet Sixteen: Sparks Boyds stapleHepatitis Ett fall rapporterat vid Boyd County fängelse; 12: e Hep Ett fall i Boyd i år. En stor överdos rapporterad. Rådsmannen anklagad med en prövningsbrott strax efter skyldig åtal mot metavgifterBlazer grad memorializes sen lärare med program för att hjälpa andra ‘Bax’ arv kommer att leva på West CarterDowntown Ashland fastigheter och en urban renaissanceGirls Sweet Sixteen anteckningsbok: Familjaffär för Lady LionsBoyd-lärare förenar sig för att gå in

About the author

Moncler Jackor administrator