Ashland polisen stiger upp patruller över semester

ByMoncler Jackor

Ashland polisen stiger upp patruller över semester

Ashland polisen stiger upp patruller över semester

Ashland polis och området brottsbekämpning kommer att arbeta extra hårt denna högsäsong för att hålla vägarna säkra.

Ashland polis Lt Jim Dooley sade att polisavdelningen samarbetar med Kentucky Office of Highway Safety för att erbjuda ökad körvägspatruller och letar efter berusade förare.

Byrån för trafiksäkerhet sa att fester, festligheter etc. är vanliga förekomster under semesterperioden, men att dricka och köra är ett stort hot mot allmänheten. Enligt National Highway Traffic Safety Administration dödades 37 461 personer i trafikolyckor förra året och 28 procent involverade kraschar där en förare hade ett alkoholinnehåll över blodet över den lagliga gränsen på 0,08.

President Donald J. Trump tecknade lagar på import av stål och aluminium från flera länder. Tullen för stål är 25 procent och 10 procent för aluminium. Trump tror att flytten kommer att hjälpa inhemska stål- och aluminiumproducenter.

Kritiker av flytten, inklusive republikanska ledare som Paul Ryan, är rädda för ett handelskrig kan vara hotande. Europeiska unionen har redan hotat nya taxor på amerikansk export om Trumps förslag blir verklighet. Trump säger att handelskrig är ‘bra och lätt att vinna’.

Artiklar Fina farväl: Mourners säger adjö till en amerikansk hjälte i GreenupBoys Sweet Sixteen: Sparks Boyd s stapleHepatitis Ett fall rapporterat vid Boyd County fängelse; 12th Hep Ett fall i Boyd i årWaffle House-anställd i Boyd diagnostiserad med Hepatitis AInmate-överdos rapporterade strax efter skyldig anledning till meth chargesNo svar på superintendent suspensionRecent arresteringar av Boyd County Sheriff s DepartmentBlazer grad memorializes sen lärare med program för att hjälpa othersDowntown Ashland fastigheter och en urban renässans

About the author

Moncler Jackor administrator