Asiatisk sångare sjunger Tum Hi Ho för dig

ByMoncler Jackor

Asiatisk sångare sjunger Tum Hi Ho för dig

Asiatisk sångare sjunger Tum Hi Ho för dig

Genom hennes popnummer slog Rika upp sin historia om att bli offer för mobbning. ‘Jag blev ständigt mobbad när jag var yngre, för jag var tunn och hade dålig hud’, säger hon. ‘Låten går ut till den som har erfarna rasism eller har blivit mobbade. De kommer att kunna relatera till det, säger hon. Sångens kroklinje säger allt. ‘Det behöver inte vara oväntat, du har ditt eget liv, jag har mitt eget liv. Fortsätt med ditt liv och jag fortsätter med min ‘. När en indisk far och serbisk mamma började Rika, som växte upp i norra London, började hon sjunga vid 12 års ålder när hon brukade spela musik på scenen i skolan. tonåringar, hennes ålder skulle drabbas av scenskräck, tyckte Rika om att spela framför en stor publik, mycket till hennes föräldrars förvåning. ‘Mina föräldrar brukade sitta i den främre raden och med alla sina uppmuntrande skulle de alltid skämma mig’ hon skrattade. Från där flyttade hon till sångteater sånger, men det var inte riktigt något hon tyckte om, så Rika bara djupare djupare in i vanlig radiomusik. BK presenterade Rika på Asiens konstnär på veckolistan och hennes sång har gått viral på YouTube med över 2.146.708 visningar på bara fyra månader sedan den släpptes. Hon är nu i samtal med etiketter i Storbritannien och Indien och är redo att släppa sitt första EP i år. Första gången Rika skrev en sång, var hon bara nio år gammal . Låten var tillägnad sin pappa. ‘Jag skrev den över toppen av Mariah Carreys allt jag vill ha till jul. Jag just justerade texten. ‘Min pappa brukade resa mycket, så jag skrev den här sången.’ Kom hem pappa till jul, du har inte riktigt börjat jul, för det är semestertiden. ” Det är lättast att skriv sånger baserat på inspiration kan det vara något som hände med någon du känner eller något du har sett på radio eller tv. ‘För att människor ska ansluta till sången måste den sjunas från hjärtat. Och när du har upplevt något, så det är mycket lättare att göra det. ‘Det gör det lättare för mig att göra musik, texterna kommer bara väldigt naturligt för mig.’ Förra året skrev hon också en låt på Syrien som heter ‘För fred i Syrien’. ‘ Händelsen i Syrien gjorde en stor inverkan i min låtskrivning. ‘Bilderna av svältande barn fortsatte komma i mitt huvud när jag trodde hur oönskat de var av den här behandlingen. Jag ville att de skulle få ett lugnt liv,’ avslöjar hon.

About the author

Moncler Jackor administrator