Asiatiska aktier faller efter USA-semestern

ByMoncler Jackor

Asiatiska aktier faller efter USA-semestern

Asiatiska aktier faller efter USA-semestern

Federal Reserve.

CENTRALBANKER: Protokoll väntas senare tisdag från det senaste Federal Reserve-mötet. ‘Feds sekvens av ränte normalisering bör vara marknaderna’ huvudfokus i veckan och de främsta drivkrafterna för volatilitet på kort sikt ‘, säger Stephen Innes, handelschef vid OANDA.

FÖRETAGSFÖRSÄLJNING: Albertsons Companies erbjuder antingen en aktie av aktierna och $ 1,83 kontant eller något mer än en aktie för varje 10 aktier i Rite Aid. Ett affärsvärde avslöjades inte tisdag av företagen. Aktier av Rite Aid, som har kasta mer än hälften av deras värde under det senaste året, hoppade 40 cent, eller 18,8 procent, i premarket trading efter att avtalet tillkännagavs.

ASIEN ‘S DAG: Japans referenspunkt Nikkei 225 förlorade 1,0 procent till slut på 21.925.10. Australiens S 200 var nästan oförändrad och sjönk till 5 940,90. Sydkoreas Kospi förlorade 1,1 procent till 2,415,12. Hongkongs Hang Seng föll 0,8 procent vid 30 873,63. Aktierna blandades i Sydostasien, medan marknaderna på fastlandet Kina fortfarande var stängda för månens nyårssemestrar.

About the author

Moncler Jackor administrator