Asiatiska aktier är oftast lägre efter amerikanska semestern

ByMoncler Jackor

Asiatiska aktier är oftast lägre efter amerikanska semestern

Asiatiska aktier är oftast lägre efter amerikanska semestern

Federal Reserve.

Håller poäng: Japans referenspunkt Nikkei 225 förlorade 1,3 procent i tidig handel till 21.863.84. Australiens S 200 sänkte 0,4 procent till 5,920,10. Sydkoreas Kospi förlorade 1,0 procent till 2,418,20. Hongkongs Hang Seng föll 0,7 procent vid 30 908,26 medan Shanghai Composite ökade 0,5 procent till 3 199,16.

CENTRALBANKER: Protokoll väntas senare tisdag från det senaste Federal Reserve-mötet. Investerare tittade också på kommentarer i det japanska parlamentet från Bank of Japan Gov. Haruhiko Kuroda. Kuroda omnämndes nyligen för ytterligare en femårsperiod i en förtroende för sin extremt lätta penningpolitik.

KVOTTET: ‘Fed: s sekvens av ränte normalisering bör vara marknadens viktigaste fokus i veckan och de främsta drivkrafterna för volatilitet på kort sikt’, säger Stephen Innes, handelschef vid OANDA.

About the author

Moncler Jackor administrator