Asiatiska aktier vinster på rosa Japan data

ByMoncler Jackor

Asiatiska aktier vinster på rosa Japan data

Asiatiska aktier vinster på rosa Japan data

WALL STREET: Walmart s lager sjönk 10 procent på tisdag, den största minskningen på 30 år, eftersom en sen försäljning avsvann tidiga vinster som leddes av teknikföretag. Livsmedelsbutiker, återförsäljare, hälso- och sjukvårdsföretag och industriella lager stod för mycket av marknadens bild. Standard Poor’s 500-index sjönk 0,6 procent till 2 726,26 och Dow Jones industrins genomsnitt ökade 1 procent till 24 964,75. Nasdaq skred 0,1 procent lägre till 7 234,31. Russell 2000-indexet för mindre företagsaktier gav upp 0,9 procent till 1 529,99.

BONDS LOOM: Det stigande avkastningen på 10-åriga statsskulden, som används som riktmärke för hypotekslån och andra lån, gör obligationer mer tilltalande än aktier. Den har stigit under de senaste månaderna från en nivå på 2,04 procent i september. Tidig onsdag var det på 2,90 procent. Bank Rikshantering.

About the author

Moncler Jackor administrator