Atenpolisen gör det mesta av att arbeta semestern och bli Santas i blått

ByMoncler Jackor

Atenpolisen gör det mesta av att arbeta semestern och bli Santas i blått

Atenpolisen gör det mesta av att arbeta semestern och bli Santas i blått

ATHENS, Ala.

Officer Bobby Hand sa att de älskar att spendera tid med barn i samhället. ‘Bara komma ut och låta dem veta hej, vi är också mänskliga. Var inte rädd för att närma oss, prata med oss, vi är här om du behöver oss, sade han.

Shyanne Hunter har nio syskon. De gåvor hon fått från Officer Hand hon kommer att ge till sina lillasyster.

‘Det här har troligen varit vår hårdaste jul. Med oss ​​att kunna få hjälp från polisen får vi oss att känna ännu mer speciella eftersom vi vet att våra syskon blir välsignade av liv som också tjänar oss’, förklarade hon.

Officer Hand sa att hans favoritdel av idag är ‘Se ett barn leende. Ser tillbaka när du är ett barn och bara njutningen av att få en present. Du vet att det kan vara allting, bara se hur tacksam de ska få något. ‘

About the author

Moncler Jackor administrator