Att bära Block C i Hall of Fame CBS Cleveland

ByMoncler Jackor

Att bära Block C i Hall of Fame CBS Cleveland

Att bära Block C i Hall of Fame CBS Cleveland

92.3 The FanVISIT THE 92.3 THE FAN HOMEPAGE Clevelands sportfans har ett djärvt val för nyheter och information om sina favoritsporter. Sports Radio 92.3 The Fan (WKRK FM) har lokalt producerade program som är värd för bekanta Cleveland-röster, tillsammans med uppdateringar av rubriken var 20: e minut och en komplett serie av NFL och collegefotbollsspel genom spelomslag. För att bryta nyheter och allt som påverkar Clevelands sportscenar, lita på Sport Radio 92.3 The Fan och CBS Sports Radio. Patrick’s Day DrinksThese boozy drycker kommer att vända varje St. Patty Day till en fest att även St Patrick själv skulle lyfta ett glas till.

Bästa lokalt ägda kaffebutiker På ClevelandEast sida, västsidan, runt om i staden njuter folk i Cleveland och dess omgivande förorter med gallon i hundratals närbutiker som ligger bekvämt nära deras hem, nära deras arbetsplats eller på rutt mellan de två. Alla har sina favoriter och alla dessa butiker att välja mellan är en skrämmande uppgift att besöka dem alla. Förhoppningsvis kommer den här listan att hjälpa dig att hitta din favorit.

America Best Irish PubsHome är där irländarna hänger en hatt, och dessa pubar är några av de bästa i Amerika. Ännu bättre när det är en familjedrivet plats där keltisk musik och gemytlighet är på menyn tillsammans med Guinness pints.

Bästa evenemang som planeras för International Women Day 2018Consider som deltar på några av de bästa händelserna som planeras i dessa utvalda städer för Internationella kvinnodagen.

Bästa semestermål för amerikansk historia BuffsFive av de bästa semesterdestinationerna för amerikanska historia älskare att överväga i år är inte nödvändigtvis den mest kända.

Bäst 2018 Singles CruisesCruise-företag har intensifierat sina erbjudanden för att öka appellen till en yngre demografisk. Det finns singelkryssningar, kryssningar endast för vuxna, interaktiva temakryssningar, kulinariska bootcamps och signaturhändelsekryssningar, några med solokabiner.

Svart historia Månad: 5 Destinations för afrikansk amerikansk kultur HistoryFive rekommenderade amerikanska städer att besöka under svart historia månad.

CLEVELAND (92,3 the Fan) olycklig del om tidpunkten för både Cleveland indianernas tillkännagivande att flytta ifrån sin Chief Wahoo-logotyp och den av Jim Thome-valet till Hall of Fame, är att ilska för den förstnämnda skulle gå över till firandet den senare.

Det tvingar också den andra spelaren att gå in i Cooperstown som indian vid första omröstningen för att göra det första beslutet i sitt slag.

Medan beslutet om vilken hatt att ha på har naglats ner till en av indianerna, frågan om vilken version som var och fortfarande är uppe i luften. Även om Thome har en ganska bra idé när det gäller Wahoo eller Wahoo.

vet att mitt beslut skulle vara att bära ‘C’, för att jag tycker att det är rätt att göra, sade Thome om sina personliga känslor. Stödja helt hur indierna genom denna vecka har gjort det beslut som de har gjort, och det är det jag stöder. Det gjorde klart att hans beslut inte var slutgiltigt. Han och hans fru Andrea kommer att prata med Baseball Hall of Fame och Museum om de historiska konsekvenserna av sitt beslut och fördelarna med hans alternativ .

Hall of Fame är en sådan magisk plats, och en historisk plats, tillade han. känner Andrea och jag, vi kommer att gå och vi respekterar allting med det, jag tror att vi kommer att ha en tankeväckande konversation när vi åker dit.

var tankeväckande, jag tror att jag måste prata med Hall of Fame på grund av all historia och allting som berörs. Jag tycker bara att det är rätt sak att göra. ‘

Mest seddaBenjamin Allbright: Browns Trade Strategy Var BrilliantBenjamin Allbright från FM 104.7 i Denver gick med i Andy och Jeff för att diskutera de gratis byråerna för Kirk Cousins ​​och Case Keenum, Browns preferens för toppvalet i utkastet, sannolikheten för att Saquon Barkley går överst 10 i NFL-utkastet, planerar framtiden för Deshone Kizer i Green Bay och Browns att göra affärer före fri byrå.

Vic Carucci: Browns Overpaid For Tyrod TaylorVic Carucci av Buffalo News och Sirius XM NFL Radio gick med i Ken Carman och Anthony Lima för att prata om nya Browns QB Tyrod Taylor.

Mary Kay Cabot: 60% Chance Browns Tecken SolderMary Kay gick med i Andy och Jeff för att diskutera Joe Thomas-framtiden, sannolikheten för att Nate Solder tecknar i Cleveland och hur mycket han kostar, en omgång av de rörelser som gjorts under helgen, chanserna Browns draft 2 quarterbacks, Saquon Barkley utkastslits och styrkan i QB-klassen.

Browns Uniform Redesign Underway För 2020 RevealIn 2015 Browns var i dire behov av en fräsch look och efter att ha missat på redesignen syftar de till att göra stora poäng år 2020 med ett modernt utseende som hylder historien om den gången stora franchisen.

Browns Trade 12: e Plocka till Houston, få Texans 2018 första omgången PickThe Browns glidde ner 13 ställen till nr 25 och får också Houston 2018 första runda valet också.

Browns Tender WR Josh Gordon; Kommer betala honom 790 000 dollar 2018 Efter att ha återvänt från en långvarig upphängning som började 2015, tog Gordon 18 pass för 335 meter och en touchdown i 5 matcher 2017 efter att han återupprättats av NFL-kommissionär Roger Goodell.

Sal Capaccio: Bills Expected Way Mindre än 3: e Rounder för TaylorSal Capaccio från WGR 550 i Buffalo gick med i Andy och Jeff för att diskutera Browns förvärv av Tyrod Taylor och om Browns fans kommer att omfamna honom. Han säger att Taylor blir den perfekta quarterbacken för att ställa in tonen för vilken QB som väljs i utkastet.

Howie Lindsey: Lamar Jackson ‘har mest potential av någon i utkastet’ Howie Lindsey av 790 KRD i Louisville gick med i Jonathan Peterlin i Nick Wilson Experiment för att prata om Cardinals Heisman som vann vinnare quarterback Lamar Jackson.

About the author

Moncler Jackor administrator