Att betala fastighetsskatter kan tidigt minska de federala inkomstskatterna

ByMoncler Jackor

Att betala fastighetsskatter kan tidigt minska de federala inkomstskatterna

Att betala fastighetsskatter kan tidigt minska de federala inkomstskatterna

Under de senaste veckorna har det skett en dramatisk ökning av förfrågningarna om att betala Cook County fastighetsskatter tidigt. Enligt Maine Township Assessor Susan Moylan Krey är motivationen för det ökade intresset för tidiga skattebetalningar den förändring i federal skattelag som behandlas av den amerikanska kongressen.

Federal lag har länge tillåtit amerikaner att minska sin skattepliktiga inkomst genom att dra av hela mängden skatter som betalats till statliga och lokala myndigheter. Detta inkluderar avdrag för hela beloppet av fastighetsskatt på hem och för hela beloppet av inkomstskatt betalningar till stater. Kongressen överväger dock att begränsa avdrag för statliga och lokala skatter till $ 10 000 per år.

Eftersom många skattebetalare i Maine Township och någon annanstans i Cook County betalar mer än 10 000 dollar i fastighetsskatt årligen, har vissa svarat på de föreslagna inkomstskattförändringarna genom att försöka betala sina fastighetsskatter tidigt innan ändringarna i federal skattelag träder i kraft. Fastighetsskatt som betalas senast den 31 december kommer att vara fullt avdragsgill i skatteåret 2017 och kommer inte att omfattas av de begränsningar av avdragsrätt som förväntas vara gällande för fastighetsskatt som betalats ut år 2018. Enligt Cook County Treasurer på grund av semesteret, betalningar måste vara postmarkerade eller gjorda på Chase Bank senast den 30 december 2017.

I Cook County kommer nästa fastighetsskatträkning att skickas i slutet av januari 2018 och kommer att ske i början av mars. Cook County Treasurer ‘s kontor tillåter dock skattebetalarna att betala dessa räkningar tidigt och har gjort processen lättare i år.

Beloppet som betalas på nästa fastighetsskatträkning kommer att vara 55% av det totala beloppet 2016 fastighetsskatt som betalades i kalenderåret 2017. Skattebetalare kan betala räkningen via Cook County Treasurers hemsida eller ladda ner en skatteavgift från platsen, och sedan betala den per post, på kassörens kontor, eller hos någon Chase Bank. Husägare vars fastighetsbolag betalar sina fastighetsskatter rekommenderas att prata med hypotekslån innan de gör en tidig betalning.

Det bör noteras att inte alla personer med fastighetsskatträkningar som överstiger $ 10 000 betalar mer i federala inkomstskatter enligt skatteförslaget. Detta beror på att begränsningarna av avdrag för statliga och lokala skatter kan delvis eller helt kompenseras av andra aspekter av förslaget, inklusive en eventuell minskning av federala inkomstskattesatser för individer och en ökning av värdet av standardavdraget.

‘Med alla dessa föreslagna förändringar är det svårt att generalisera om planens inverkan på husägare med fastighetsskatträkningar på 10 000 dollar eller mer. skattebetalare med specifika frågor borde prata med sina inkomstskatterådgivare, säger Krey. ‘En sak som är ganska tydligt är att betala nästa fastighetsskatteavgift tidigt är en bra skatteplanering för de flesta husägare med hög fastighetsskatt.’

About the author

Moncler Jackor administrator