Att fira Festivus kan vara lika enkelt som att följa dessa 5 steg

ByMoncler Jackor

Att fira Festivus kan vara lika enkelt som att följa dessa 5 steg

Att fira Festivus kan vara lika enkelt som att följa dessa 5 steg

Populäriserad av showen 1997, firar den anti-decemberfestivalen semester av fans den 23 december. Sök ditt hem för en aluminiumspole. Det måste vara aluminium eftersom du vill att den ska ha hög hållfasthet till viktförhållande, som frankan Costanza säger. Dekorationerna är distraherande, så lämna polen i sin vanliga och orörda skönhet. Icke-kommersiell är Festivus sanna ande.2. Förbered en festivus middagMeatloaf är nyckeln till att vara sann mot episoden. Det bör ligga på toppen av en salladslaska för att fira Festivus på lämpligt sätt.3. Luft dina grievanserAt början av Festivus-middagen, tvinga alla dina gäster att lyssna på alla tider som de besviken på dig i år. Det är en riktigt hälsosam ritual. Evensen. Rand Paul har provat det.4. Delta i StrengthsAs värden, du vill testa din styrka och krossa en av dina gäster. När allt kommer omkring, njöt du bara av en mycket fylld middag. Festivus övervägs inte förrän värden har fastnat på golvet. En gäst kan bara avvisa utmaningen om han eller hon har något mer viktigt att göra, till exempel att arbeta med en dubbelskift.5. Ring alla lite oregelbundna händelser mirakler bär alla dina matvaror in i huset på en resa. Du tog tunnelbanan för första gången, och det luktade inte. Du sprang in i din vän som du menade att ringa på en lokal kafé.

About the author

Moncler Jackor administrator