att flyga till England

ByMoncler Jackor

att flyga till England

att flyga till England

Paul Pogba förbereder sig för att flyga till England efter sin semester i Las Vegas för att slutföra en världsrekordflyttning till Manchester United.

Pogba förenades på semester av hans franska och Juventus lagkamrat Patrice Evra och hans agentMino Raiola, som fortsatte att arbeta på 100m-affären.

Mittfältaren återvände i sin tur till Old Trafford, som är nära att slutföra enligt olika källor och förväntas vara klar innan början av Premier League säsongen.

När frågade avSky Andy Burton huruvida affären var nära att bli avslutad, skulle Pogba bara säga se Sportrapport som källor angavs sent på söndagen avtalet överenskommits mellan de två klubbarna, med personliga termer som nästan också gjordes mellan Pogba och United.

Vissa aspekter av avtalet, såsom Raiola-avgiften, är ännu inte bestämda, och förhandlingar om att göra avtalet perfekta kommer att fortsätta denna vecka.

Pogba tillbringade helgen i Las Vegas och beror på att återvända till Miami, men det är okänt om han då ska resa till Turin eller flyga direkt till Manchester från USA, State Sky.

About the author

Moncler Jackor administrator