Att ge obalans orsakar semester stress

ByMoncler Jackor

Att ge obalans orsakar semester stress

Att ge obalans orsakar semester stress

Kära Amy: Min man och jag trivs väldigt bra med sina föräldrar, men att spendera tid med dem runt gåva ger semester kan vara extremt stressande. Mina lagar ger min man syskon mycket mer i vägen för gåvor än de ger oss, både i penningvärde och kvantitet. Detta är väldigt skadligt för min man.

Två av hans syskon bor med sina föräldrar och en bor i en lägenhet några timmar bort. (Vi alla i våra 20-tal). Vi öppnar gåvor som en familj när vi är tillsammans.

Under de senaste tre åren försökte vi fortsätta med den öppna en samtidigt mönstret, men vi lämnade ofta med 10 eller 15 minuter av att inte öppna presentationer medan hans syskon öppnar gåvor från sina föräldrar. Vi försökte släppa upp det genom att nämna några gåvaidéer några månader före varje semester, men min svärmor stannar oss alltid genom att säga att hon köpt våra presentbutiker för länge sedan och hon vill inte spendera mer pengar på oss.

Vi har vårt första barn (deras första barnbarn) nästa vår, och vi överväger att dra tillbaka från dessa helgdagar. Jag vill inte skära mina lagar utom semester, men jag kan stå tanken på att mitt barn känner på samma sätt som deras far gör. Vad kan jag göra för att ändra detta? Upprörd

Kära Uppfattad: Du skisserar inte några teorier bakom denna gåvaobalans, men jag undrar om något så enkelt som kön eller civilstånd kan vara faktorer. Dina lagar lever med två av sina barn. Du bör anta att de har större medvetenhet om vad dessa syskon kanske vill / behöver eftersom de delar ett hushåll. Om alla hans syskon är ensamstående och / eller kvinnliga, kan hans föräldrar vara reflexivt att ge dem fler, eftersom de antingen anser att männen är svårare att ge till eller för att de anser att er två är lika med en av deras andra barn.

Hinting kommer inte att fixa det här. Din man ska prata med sina folk. Han borde inte förvänta sig att de ändras, nödvändigtvis, men han borde vara helt ärlig om hur det får honom att känna sig.

Underhåll inte ditt barn under semestern. Detta är kärnan i två som inte gör rätt. Under ditt barns liv ska du långsamt övergå från dina egna önskemål och mot ditt barn Om överföräldrarna ignorerar eller misstänker detta barn kommer du nödvändigtvis att begränsa kontakten, men din bebis närvaro i den här familjen kan vara den perfekta motgiften mot detta underskott av uppmärksamhet . Ge dem en chans och gör sedan några beslut baserat på deras beteende mot barnet.

Kära Amy: Jag är en ensam mamma. Jag är kär i min bästa vän. Han betyder mer för mig än någonting, men den enda han kan ge upp är hans frihet att vara singel. Han älskar mig, men vill ha sin tårta och att äta den också.

När jag försöker flytta vidare till andra människor, drar han mig tillbaka och tänker på att han vill vara med mig.

Jag älskar honom så mycket att jag fortsätter låta honom leka med mitt hjärta.

Jag har svårt att försöka vara med fördelar eftersom jag har så starka känslor för honom. Hans familj älskar mig, hans dotter älskar mig och mina barn älskar honom och hans familj.

Vi har gjort det i nästan två år. Jag bor praktiskt där när mina barn inte är med mig. Jag är rädd att låta honom gå. Jag rädd att jag vann hitta någon som han. Vad ska jag göra? Förvirrad Hjärta

Kära Förvirrad: När du börjar älska dig så mycket som du hävdar att du älskar den här killen, hittar du styrkan att fortsätta. Ditt starka val är att antingen acceptera detta förhållande som det är, eller att lämna relationen eftersom det inte är det du vill ha. Du tillbringade två år och accepterade ett förhållande som du hävdar inte är bra för dig. Du kommer aldrig att få dessa år tillbaka.

Det kan hjälpa om du föreställde dig ett av dina barn vuxna och i ett sådant förhållande. Vad skulle du berätta för dem att göra?

Kära läsare: Mitt eget liv är förmodligen mycket som din. Jag upplevde fattigdom, välstånd, äktenskap, skilsmässa, återavbrott, stegföräldraskap, vård, förlust och sorg. Om du någonsin varit nyfiken på livet bakom rådgivningskolumnen, hoppas jag att du överväger att ta upp min memoarer, tenderar att berätta för mig saker: en memoir av kärlek, förlust och kommande hem. (2017, Hachette).

About the author

Moncler Jackor administrator