Att ge unga mammor och deras små bästa start

ByMoncler Jackor

Att ge unga mammor och deras små bästa start

Att ge unga mammor och deras små bästa start

Denna nedräkning av de vi räknar med kommer att fokusera på en annan person eller individ varje dag fram till jul, fira våra vårdhjältar.

Familjesjuksköterska, East Coast Community Healthcare

Unga mammor i Lowestoft-området tog julen till en bra start för sina barn tack vare East Coast Community Healthcares familjesjuksköterska partnerskap.

Familjesjuksköterskorna tog julelven till Kirkley Children’s Center för att träffa familjerna och ge dem en tidig julklapp.

Familjepersonal medarbetare Cheryl Hale med Chloe Church och hennes dotter Taliah. Bild: Nick Butcher

Spädbarnen och småbarnen, vars början i världen hjälpte sig av en av familjesjuksköterskorna, hade en fantastisk tid på festen som involverade spel, dans och hantverk.

Familjesjuksköterskepartnerskapet (FNP) är ett frivilligt hembesöksprogram för unga mammor för första gången, 19 år och under, och firar 10 års tjänsteleverans i Storbritannien i år.

En specialutbildad familjeplejare besöker moderen från tidig graviditet och stöder dem tills barnet når två år. De erbjuder råd om alla aspekter av barnets födelse och vård samt att hjälpa dem med frågor som att ordna bostäder, få förmåner och fortsätta sina studier.

ECCHs familjejuksköterskaövervakare, Nicole Hobson, sa: ‘Vi ville sparka start jul för de små och ge sina föräldrar en chans att träffa, chatta och dela med sig av sina föräldrapplevelser.

About the author

Moncler Jackor administrator