Att ge välgörenhetsorganisationer och hålla sig borta från bedrägerier

ByMoncler Jackor

Att ge välgörenhetsorganisationer och hålla sig borta från bedrägerier

Att ge välgörenhetsorganisationer och hålla sig borta från bedrägerier

Använd webbplatser som Colorado Secretary of State och Better Business Bureau (BBB) ​​för att svara på eventuella osäkerheter.

‘Jag skulle säkert vara benägen att checka ut dem på internet, eller någon annan plats jag kan få reda på någon information om dem, till exempel Better Business Bureau eller något där de har rekord att vara välrenommerade, så jag är inte fattad säger Stoneburner.

Andra saker att komma ihåg över semestern och ge till välgörenhetsorganisationer Aldrig betala kontantdonat med check, eftersom du kan avbryta det om det behövs. Om du söker personligen, be om att få se uppgifter. Välkända välgörenhetsorganisationer som Röda Korset kommer aldrig att fråga om pengar via telefon. Akta dig för e-post, istället gå direkt till organisationens hemsida eller ring för att göra en donation.

Eftersom ingen vill bli utnyttjade när man gör en bra gärning.

‘Jag’ är väldigt tacksam att jag har ett jobb och jag vet inte att alla har vad jag har, och så är jag väldigt tacksam så jag försöker ge tillbaka så mycket jag kan, säger Lexi Taddeo.

About the author

Moncler Jackor administrator