att gynna Highlands Museum

ByMoncler Jackor

att gynna Highlands Museum

att gynna Highlands Museum

ASHLAND Highlands Museums julturné av bostäder ger deltagarna chansen att få en närmare titt på hur grannarna dekorerar för semestern.

Från spektakulära julgranar till utsökta platsinställningar till omfattande julkollektioner erbjuder husen på turnén mycket att se och gott om att ta med på semestern.

När du går in i den södra koloniala hemmet i Don och April Perry på MacKenzie Court, kommer du att bli överväldigad av julgran. Medan den är stor är det bara rätt för vardagsrummet, som har ett högt tak och massivt fönster . Det är bara rätt för familjen också: Träet innehåller rödfåglar. Fru Perrys mormor använde och konstverk och bilder av barnen.

Men blandar hon upp det hela i huset, med silver och guld i sovrummet och turkos, koppar och guld i det stora rummet. Hon visar också sin julkollektion och en julby som hon jobbat i i 33 år.

‘Jag älskar jul och jag älskar att dekorera,’ sa hon. När hennes barn var små, sa hon att hon gjorde hantverk med dem och gjorde kakor och godis.

‘Vi firar verkligen helgdagarna,’ sa hon.

Runyonsna

I år kommer Jeff och Julie Runyons hus på Music Branch att vara väl inredda för semestern.

‘Jag har inte blivit dekorerad för en stund eftersom mina barn är odlade’, sa fru Runyon. ‘Men jag gillar att dekorera till jul.’

Mot de ljusa, gula väggarna i de två våningar bondgården poplarna färgerna, från blues av disken i matsalen till tv-rummet där julgran bor.

Fru Runyon sa att varje rum har sitt eget tema: det nedre badrummet är blommigt; köket är kakor; matsalen är snörummet, med ett vitt träd och snögubbe rätter; och vardagsrummet är en blandning av ljusa färger.

‘Varje rum är annorlunda,’ sa hon.

‘Alla strumporna kommer att fyllas,’ sade fru Wilson och noterade barn, makar och barnbarn kommer alla att visa sig i sitt hus under semestern.

Huset har också fem träd för besökare att se, på övervåningen och nedervåningen.

Hon har samlat minnesmärken av Santa linje och har andra Santas utöver den samlingen, men hennes prydnadsföremål är inte begränsade till Santas.

‘Jag har alltid samlat juldekorationer,’ sa hon.

Paret, som har bott på Central Parkway i två år, sa att de ‘har varit intresserade av att vara på Tour of Homes under en lång tid men det var det första året de kunde.

Det 94 år gamla huset ägdes av Charles och Betty Russell, farföräldrarna i april Perry, vars hem också är en turné. och Mary Geiger Fletcher.

Wilsons sa att de inte har en favoritdekoration, de gillar dem alla.

‘Vi gillar att gå på turnén,’ sa Wilson. ‘Jag tror att vi också kommer att vara med i det också.’

The Kouns

Efter att ha deltagit i Highlands GardenTour hade Dave och Hollie Kouns en liten erfarenhet av att dela sitt hem med främlingar.

För semestern kommer deras bostad, vid 2917 Newman St., att visa upp fem träd som deltagare på museets jultur av hem.

En favorit av Mrs Kouns är trädet med Hallmark ornament.

‘Barnen valde en ut varje år,’ sa hon och noterade att det finns mer än 60 samlarobjekt på trädet. Det bär också ornament från semester som familjen tog.

About the author

Moncler Jackor administrator