Att hålla dina semestergåvor säkra från tjuvar

ByMoncler Jackor

Att hålla dina semestergåvor säkra från tjuvar

Att hålla dina semestergåvor säkra från tjuvar

Lokal brottsbekämpning berättade WAAY 31 hur du kan se till att dina gåvor är säkra även efter att du har tagit med dessa gåvor inuti ditt hem.

Med semesterperioden är i full gång och det betyder att det finns en ännu större möjlighet för tjuvar att rikta ditt hem och döda den julen. Men det finns flera saker du kan göra för att förhindra att detta händer.

Decatur polisen föreslår att man sätter på en ljus timer eller sätter en radio vid dörren så att folk kan höra det när de går. Detta kommer att leda potentiella tjuvar att tro att någon är hemma.

Det finns snabba och enkla sätt att dölja gåvorna från utsikten över alla som går förbi eller försöker kika i ditt fönster.

Ett annat bra tips om du får ett paket levererat till ditt hus och vill hålla det dolt, säger polisen bara att få den levererad till en bakdörr eller sidodörr eller schemalägg den för att bara släppas om du kan logga in för det.

Men viktigast av allt och något Decatur polis tänker inte ofta på, var noga med att inte skicka några inköp till sociala medier.

Tjänstemän säger att en tweet eller post ger en öppen inbjudan till tjuvar.

‘Om du ska göra ett drag, försök att göra det privat och försök att inte publicera allt du bara har tagit hem’, säger Emme Long, med Decatur polis.

Lagstiftning säger också om du gör mycket shopping under denna säsong, var noga med att parkera i ett väl upplyst område och resa i en grupp när det är möjligt.

About the author

Moncler Jackor administrator