Att hjälpa andra är semesterens arbete

ByMoncler Jackor

Att hjälpa andra är semesterens arbete

Att hjälpa andra är semesterens arbete

Många tycker om att ge tillbaka till samhället under semesterperioden. Det finns gott om möjligheter i Williamsburg-området för att hjälpa dem som behöver det och göra säsongen till en glädjande tid för alla.

Lokala skolor, kyrkor och andra organisationer håller ofta konserverade matvaror för att hjälpa till att lagra matskafferi på FISH. United Way of Greater Williamsburg, i samarbete med Virginia Peninsula Foodbank, kommer också att vara värd för ett mobilmatskafferi i december, och volontärer behövs för att hjälpa till att distribuera ny mat till familjer i behov.

‘United Way underlättar också ett julsponsorprogram’, säger Charvalla West, chef för United Way s community resource center. ‘Enskilda företag, företag och grupper ombeds sponsra ett eller flera barn till jul. Vi erbjuder en shopping önskelista som en guide, och de gåvorna ges sedan till familjer att öppna vid Kristus. ‘

Många kyrkor och andra samhällsgrupper tillhandahåller på samma sätt behov för behövande barn genom Angel Tree-programmet. Williamsburg House of Mercy, ett uppdragsuppdrag av St. Bede-katolska kyrkan, hjälper ungefär 250 familjer varje jul genom sitt Angel Tree-program.

‘Varje barn får två gåvor: en under $ 30 och en under $ 50, och barn under sju kan cykla istället’, säger Shannon D. Woloszynowski, verkställande direktör för Williamsburg House of Mercy. ‘Vi är den enda organisationen som tar barn över 12 år under 18 år och fortfarande i skolan så att vi får många familjer med både äldre och yngre barn. Förutom vår Angel Tree gör vi en vit julgran för seniorer som lever i området vårdhem. ‘

Gemenskapsledamöter kan också anta en familj genom Avalon Center för kvinnor och barn, eller donera presentkort så att mödrar kan handla till speciella saker för sina barn. Marine Corps ‘Toys for Tots har under tiden flera platser i Williamsburg för att människor ska släppa ut nya, oöppnade leksaker för barn. Lokala polisavdelningar har också leksaksdrifter. Williamsburg Police Department kommer att samarbeta med Walgreens för sin andra årliga’ Stuff the Trailer ‘ leksaksdrift i december.

‘Vi tycker att det är väldigt viktigt att ge tillbaka till samhället, säger Williamsburgs polischef Sean L. Dunn. ‘Semesterevenemang är ett utmärkt tillfälle för oss att bygga positiva relationer med medlemmar i samhället.’

York Poquoson Sheriff’s Office kommer att vara värd för sin 16: e årliga ‘Shop with a Sheriff’ den 9 december. Minst 60 barn kommer att väljas för att delta. Dessutom önskar sheriffens kontor tillräckligt med pengar för att expandera sitt initiativ och tillhandahålla familjer i nöd under hela december månad.

Andra sätt att ge tillbaka till samhället denna säsong inkluderar volontärarbete för att vara en klockring för Frälsningsarmén eller köpa en prydnad till minne av en älskad för att gynna Hospice House Support Care of Williamsburg. Den 14 december arrangerar Hospice House ‘Light Up a Life’, en träddekoration och belysningsceremoni för att hedra de som har dött.

About the author

Moncler Jackor administrator